This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.260

Verzorgde, charmante en sympathieke man zoekt de liefde van zijn leven

Man 30 jaar - regio Oost-Brabant

Hij is een open, sociale en zorgzame man. Hij is een makkelijke prater en zeker niet verlegen. Hij is sociaal en makkelijk in de omgang en heeft veel vrienden. Deze single is een tikkeltje chaotisch, makkelijk in de omgang en creatief. 

 

Hij is een doener en hij is erg handig met klussen (auto's of motoren). Hij is romantisch en galant. Hij heeft een eigen mening maar staat altijd open voor meningen van anderen. Deze vlotte single rookt niet en drinkt graag een biertje in het weekend.

 

Werkzaam als klassenassistent. Hij regelt van alles voor de docenten die daar werken. Hij vindt zijn baan erg leuk en heeft het goed naar de zin. 

 

Hij heeft een paar langere relaties gehad maar de liefde van zijn leven moet hij nog tegenkomen. 

 

Een van zijn hobby’s is muziek (zit in een bandje). Ook vindt hij motorrijden erg leuk. Hij gaat graag op stap ook met zijn vrienden. Hij doet aan fitness en aan hardlopen.

 

Vakantie: Hij gaat graag op vakantie en het liefste naar een ver tropische en avontuurlijk land. Maar reizen binnen Europa vindt hij ook leuk. Het liefste een wat luxere vakantie (geen camping of backpacken). Hij kijkt nauwelijks televisie en als hij kijkt dan is het meestal een Netflix film of serie.

 

Muziek: Jaren 80, rock en top 40 muziek.

 

Deze single heeft geen kinderen maar zou dat in de toekomst graag willen. Hij heeft ook geen huisdieren maar als de dame dat zou hebben, heeft hij daar geen problemen mee. Hij vindt zelf honden erg leuk.  

 

Hij zoekt een verzorgde, zorgzame en betrouwbare vrouw. Een vrouw met humor maar ook die zijn humor kan waarderen. Een vrouw die haar eigen leven heeft. Hij is op zoek naar een gelijkwaardige relatie. Iemand die van de kleine dingen in het leven kan genietenZe mag roken en gezellig wat drinken (alles uiteraard met mate). Kinderen zijn geen probleemHij is op zoek naar de juiste klik met iemand en al die andere dingen zijn dan nog niet eens zo belangrijk. 

 

Toekomstdroom: Huisje boompje beestje!

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.