This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0300

Zorgzame, sympathieke man zoekt de liefde van zijn leven!

Man 36 jaar - regio West Brabant

Hij is een open, sociale en zorgzame man. Hij is een makkelijke prater en zeker niet verlegen. Hij is sociaal en makkelijk in de omgang en heeft veel vrienden. Deze single is een tikkeltje chaotisch en creatief. 

 

Hij is een doener en hij is erg handig met klussen (auto's of motoren). Hij is romantisch en galant. Hij heeft een eigen mening maar staat altijd open voor meningen van anderen. Deze vlotte single rookt niet en drinkt graag een biertje in het weekend.

 

Werkzaam als klassenassistent. Hij regelt van alles voor de docenten die daar werken. Hij vindt zijn baan erg leuk en heeft het goed naar de zin. 

 

 

Een van zijn hobby’s is muziek (zit in een bandje). Ook vindt hij motorrijden erg leuk. Hij gaat graag op stap ook met zijn vrienden. Hij doet aan fitness en aan hardlopen.

 

Vakantie: Hij gaat graag op vakantie en het liefste naar een ver tropische en avontuurlijk land. Maar reizen binnen Europa vindt hij ook leuk. Het liefste een wat luxere vakantie (geen camping of backpacken). Hij kijkt nauwelijks televisie en als hij kijkt dan is het meestal een Netflix film of serie.

 

Muziek: Jaren 80, rock en top 40 muziek.

 

Deze single heeft geen kinderen maar zou dat in de toekomst graag willen. Hij heeft ook geen huisdieren maar als de dame dat zou hebben, heeft hij daar geen problemen mee. Hij vindt zelf honden erg leuk.  

 

Hij zoekt een verzorgde, zorgzame en betrouwbare vrouw. Een vrouw met humor maar ook die zijn humor kan waarderen. Een vrouw die haar eigen leven heeft. Hij is op zoek naar een gelijkwaardige relatie. Iemand die van de kleine dingen in het leven kan genietenZe mag roken en gezellig wat drinken (alles uiteraard met mate). Kinderen zijn geen probleemHij is op zoek naar de juiste klik met iemand en al die andere dingen zijn dan nog niet eens zo belangrijk. 

 

Toekomstdroom: Huisje boompje beestje!

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.