This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MEI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.1216

Verzorgde, ontwikkelde vrouw is op zoek naar een intelligente, rustige, verzorgde heer

vrouw 76 jaar - Oost-Brabant

 

Deze veelzijdige vrouw is weduwe na een huwelijk van 50 jaar en heeft uit dit huwelijk een zoon en een dochter. Ze heeft goed contact met haar kinderen en kleinkinderen en kijkt terug op een mooi huwelijk.

 

Ze rookt niet en drinkt in de avond een wijntje. Vroeger heeft als telefoniste/receptioniste gewerkt bij verschillende bedrijven en startte in 1967 samen met haar man een eigen bedrijf. Dit is nu reeds verkocht en zij kan genieten van haar welverdiende pensioen. 

 

Hobby's/bezigheden: Ze houdt van tuinieren en fotos maken in haar mooie tuin waar ze ook groente kweekt. Ze is graag creatief bezig en eens per maand bezoekt ze een muziekavond waar bijvoorbeeld lichte klassieke muziek wordt gespeeld. Zelf speelt ze een beetje piano. Ook lezen is een grote hobby van haar, ze leest bijvoorbeeld interessante boeken van Engelse en Noorse schrijvers. De Italiaanse keuken is haar favoriet en ze kookt zelf ook graag Italiaans. Vaak verzint ze zelf recepten. Je kunt haar omschrijven als een open en spontane vrouw die met beide benen op de grond staat. Ze is positief ingesteld en komt vrolijk over. Ze heeft interesse in de ander en is een goede luisteraar. Ze draagt veel liefde met zich mee en kan dit dus ook goed aan anderen geven. Ze is emotioneel betrokken en is empatisch.

 

Zij wil graag in contact komen met een eerlijke en positief ingestelde man die niet te dominant is. Iemand die plezier kan hebben en humor heeft. Ze vindt het leuk als ze samen kunnen lachen, maar vindt het ook belangrijk dat hij zijn gevoelige kant durft te laten zien.  

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.