This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0234

Vlotte, gezellige, sociale man zoekt kennismaking met een verzorgde, lieve vrouw

Man 60 jaar - regio Oost-Brabant

Hij heeft een opleiding richting metaal gevolgd maar heeft uiteindelijk toch voor een baan in de wegenbouw gekozen. Hij is een buitenmens en vindt het geweldig om met machines en met zijn handen te werken, vandaar deze keuze. Hij is een aanpakker en een trouwe werknemer en doet zijn werk nu ruim 25 jaar met veel liefde en plezier.

Deze single man heeft een huwelijk van 18 jaar achter de rug en is ondertussen al weer een aantal jaartjes gescheiden. Uit zijn huwelijk heeft hij een zoon en een dochter. Met beide kinderen heeft hij een goede band. Ook met zijn ex kan hij goed overweg. 

 

Hij woont in een leuk, opgeruimd, gezellig huis. Hij houdt van opgeruimd en netjes. Je kunt zien dat hij van klussen houdt. Buiten in zijn tuin staat een mooie overkapping met een glazen schuifdeur (allemaal zelf gemaakt). Ook voor vrienden, familie en kennissen klust hij wel eens. Het is een man die alles aan durft te pakken en zijn werk netjes aflevert. Kan hij iemand helpen, dan zal hij dat zeker doen.

 

Hij heeft alle rijbewijzen in zijn bezit en hij heeft een auto en een motor tot zijn beschikking. Zijn motor is tevens een grote hobby van hem. Hij gaat regelmatig met vrienden een stukje toeren en twee keer per jaar gaan ze een weekendje met elkaar erop uit. 

Hij rookt niet en drinkt af en toe wel eens een biertje. Het is geen man om stil te zitten. Hij is altijd bezig in en rondom het huis. Naast het klussen kijkt hij af en toe tv (heeft niet echt een favoriet programma). In de winter doet hij aan fitness.

 

Muziekkeuze: Bij voorkeur popmuziek (de radio staat gewoonlijk op 8FM)

 

Vakantie(s): Meestal binnen Europa. Vorig jaar is hij naar Bali geweest en dat is hem prima bevallen. Eigenlijk is alles wel bespreekbaar. Vroeger ging hij nog wel eens met een tent of camper op vakantie maar tegenwoordig geeft hij toch de voorkeur aan een beetje luxe.

 

Karaktereigenschappen: Hij is behulpzaam, vlot, sociaal en staat voor iedereen klaar. Hij is zelfstandig, netjes, een harde werker en heeft een vriendelijk karakter. Hij is makkelijk in de omgang. Doordat hij eerlijk en transparant en een groot rechtvaardigheidsgevoel heeft, kan deze man absoluut niet tegen onrecht (is rechtvaardig)

 

Hij is op zoek naar een leuke, vlotte vrouw. Zij heeft een normaal postuur en is een ondernemend, opgeruimd type.

Samen met haar wil hij een fijne relatie opbouwen en genieten van het leven

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.