This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0234

Vlotte, gezellige, sociale man zoekt kennismaking met een verzorgde, lieve vrouw

Man 60 jaar - regio Oost-Brabant

Hij heeft een opleiding richting metaal gevolgd maar heeft uiteindelijk toch voor een baan in de wegenbouw gekozen. Hij is een buitenmens en vindt het geweldig om met machines en met zijn handen te werken, vandaar deze keuze. Hij is een aanpakker en een trouwe werknemer en doet zijn werk nu ruim 25 jaar met veel liefde en plezier.

Deze single man heeft een huwelijk van 18 jaar achter de rug en is ondertussen al weer een aantal jaartjes gescheiden. Uit zijn huwelijk heeft hij een zoon en een dochter. Met beide kinderen heeft hij een goede band. Ook met zijn ex kan hij goed overweg. 

 

Hij woont in een leuk, opgeruimd, gezellig huis. Hij houdt van opgeruimd en netjes. Je kunt zien dat hij van klussen houdt. Buiten in zijn tuin staat een mooie overkapping met een glazen schuifdeur (allemaal zelf gemaakt). Ook voor vrienden, familie en kennissen klust hij wel eens. Het is een man die alles aan durft te pakken en zijn werk netjes aflevert. Kan hij iemand helpen, dan zal hij dat zeker doen.

 

Hij heeft alle rijbewijzen in zijn bezit en hij heeft een auto en een motor tot zijn beschikking. Zijn motor is tevens een grote hobby van hem. Hij gaat regelmatig met vrienden een stukje toeren en twee keer per jaar gaan ze een weekendje met elkaar erop uit. 

Hij rookt niet en drinkt af en toe wel eens een biertje. Het is geen man om stil te zitten. Hij is altijd bezig in en rondom het huis. Naast het klussen kijkt hij af en toe tv (heeft niet echt een favoriet programma). In de winter doet hij aan fitness.

 

Muziekkeuze: Bij voorkeur popmuziek (de radio staat gewoonlijk op 8FM)

 

Vakantie(s): Meestal binnen Europa. Vorig jaar is hij naar Bali geweest en dat is hem prima bevallen. Eigenlijk is alles wel bespreekbaar. Vroeger ging hij nog wel eens met een tent of camper op vakantie maar tegenwoordig geeft hij toch de voorkeur aan een beetje luxe.

 

Karaktereigenschappen: Hij is behulpzaam, vlot, sociaal en staat voor iedereen klaar. Hij is zelfstandig, netjes, een harde werker en heeft een vriendelijk karakter. Hij is makkelijk in de omgang. Doordat hij eerlijk en transparant en een groot rechtvaardigheidsgevoel heeft, kan deze man absoluut niet tegen onrecht (is rechtvaardig)

 

Hij is op zoek naar een leuke, vlotte vrouw. Zij heeft een normaal postuur en is een ondernemend, opgeruimd type.

Samen met haar wil hij een fijne relatie opbouwen en genieten van het leven

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.