This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND JULI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0259

Vlotte, goed ontwikkelde weduwe is toe aan een vaste, serieuze relatie

Vrouw 44 jaar, regio Oost-Brabant

Zij is sinds 2012 weduwe en voedt haar dochters (soms met ondersteuning van haar ouders) sindsdien alleen op.

 

Ze woont in een leuke tweekapper in een kindvriendelijke rustige woonomgeving aan de rand van een grote stad in Brabant.

Zij is een zorgzame moeder van 2 dochters. Naast de opvoeding van haar kinderen heeft zij een drukke baan in de uitzendbranche.
Haar hobby’s zijn lekker borrelen met vriendinnen, naar de film gaan, tennissen, vakanties met de meiden o.a. wintersport, shoppen en op z’n tijd een lekker etentje met een goed glas wijn.

 

Karaktereigenschappen: Deze single vrouw is een betrouwbare, loyale, lieve dame met een zeer zorgzaam karakter. Het is een vrolijke onafhankelijke dame met pit, eigen wil en mening.

 

Wat naast haar past is een ondernemende man die houdt van een uitdaging. Een man die stevig in zijn schoenen staat.
Een klassieke traditionele familieman die houdt van gezelligheid, feestjes, vakanties en een goed gesprek. Een warme persoonlijkheid om samen nog heel veel leuke activiteiten te ondernemen.

Hij is speels, sociaal, heeft een eigen mening, is communicatief vaardig, inlevend, puur en hij heeft een open karakter. Een fijne gesprekspartner die net als zij van het Bourgondische leven houdt.

 

Haar wens is om het samen fijn te hebben, met tijd voor elkaar. Wil jij met haar er nog een leuke tijd van maken? Laat dan iets van je horen en reageer!

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.