Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MAART

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0244

Vlotte, humorvolle, representatieve ondernemer

Man 35 jaar - Midden Brabant

Deze veelzijdige single heeft bedrijfsadministratie gestudeerd maar heeft met zijn studie weinig gedaan. Na zijn opleiding heeft hij bij verschillende grote verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Hij was goed in zijn werk maar wist ook al vrij snel dat dit niet was wat hij wilde.

 

In 2007 begon hij vrij spontaan een transportbedrijf. Het was niet iets wat hij graag wilde doen maar had wel plezier in het ondernemen. Dit was een mooi leerproces voor hem. In 2009 begon hij als hobby zijn huidige bedrijf! Een evenementenbureau waarmee hij in het begin maar een paar evenementen per jaar organiseerde. In 2012 was het zo gegroeid en ging hij fulltime verder met zijn evenementenbureau. Dit was zijn passie en hij is toen ook gestopt met zijn vorige onderneming.

 

Hobby’s/bezigheden: Hij gaat graag naar de film, het theater of hij kijkt series als hij een avondje vrij is. Hij probeert ook regelmatig een weekend weg te gaan als dat lukt.

Zijn muzieksmaak is vrij breed en niet in een woord te omvatten.

 

Hij is op zoek naar een representatieve, ontwikkelde, zelfverzekerde dame met humor!

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.