This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0265

Vlotte, ondernemende, representatieve, vrolijke dame zoekt haar rots in de branding om haar leven nog leuker te maken

Vrouw 51 jaar - West-Brabant

Zij heeft uit haar huwelijk 2  dochters.  Met haar kinderen heeft ze een warm en goed contact. De kinderen studeren nu en wonen niet meer thuis. Ze heeft altijd goed voor ze gezorgd en nu ze wat meer tijd voor zichzelf heeft, zou ze deze graag aan willen vullen met een leuke partner.

 

In het dagelijks leven is ze werkzaam als schoonheidsspecialiste. Dit werk doet ze ruim 30 jaar met veel liefde en plezier.

 

Naast haar werk heeft deze single dame de volgende hobby’s, ze doet aan XCO, wandelen en ze zwemt graag. Ze zit af en toe op de hometrainer en gebruikt het fitness balance board om lekker in conditie te blijven. Vroeger heeft ze veel paard gereden maar daar is ze al weer een tijd mee gestopt. Daarnaast gaat zij graag lekker uit eten, een filmpje kijken op Netflix en een terrasje pakken. Ze leest graag boeken en speelt regelmatig het spelletje candy crush. Ze houdt van mooie wandelingen maken op het strand en in het bos en bezoekt regelmatig een cafeetje met vriendinnen.

 

Vakantie(s): Het is geen echte vakantieganger en het  liefst heeft ze een korte vakantie. Ze houdt van een heerlijke, luxe vakantie. Lekker uitrusten, relaxen en even bijtanken. 

 

Muziekkeuze: Deze is niet heel uitsprekend. Ze heeft een brede smaak en houdt o.a. van popmuziek, blues en jazz. Ze luistert graag naar Ed Sheeran en Andrea Bocelli. Ze houdt echter niet van hardrock.

 

Huisdieren: Ze houdt van huisdieren en heeft er zelf ook 2

 

Karaktereigenschappen: Vrolijk, ondernemend, zorgzaam, oprecht en weet op zijn tijd ook serieus te zijn. Ze is zelfstandig, goedhartig en zegt zoals het is.

 

Zij is op zoek naar een zelfverzekerde (niet dominante), representatieve heer. Hij is verzorgd, heeft zijn zaken goed voor elkaar en is zelfstandig. Ben jij haar rots in de branding? Reageer dan nu. 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.