This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND AUGUSTUS

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0244

Vlotte, verzorgde, humorvolle man zoekt dito vrouw om het leven nog leuker te maken

Man 55 jaar - regio Oost-Brabant

Deze alleenstaande man heeft een aantal lange relaties gehad maar de liefde van zijn leven is hij nog niet tegen gekomen. Hij heeft geen kinderen maar kinderen van zijn toekomstige partner zijn welkom.

In het dagelijks leven is hij werkzaam bij defensie. Door zijn werk is hij meerdere malen verhuisd binnen Nederland, hij is dan ook niet honkvast. Wel wil hij graag in de buurt wonen van Oost Brabant om voor zijn moeder te zorgen die al op leeftijd is. Hij  woont in een mooi appartement in een pittoresk klein dorpje onder de stad Nijmegen.

 

Bezigheden: Naast zijn werk doet hij drie keer in de week aan hardlopen. Sinds kort heeft hij er een nieuwe hobby bij, zeilen. Hij gaat graag een weekendje weg , gaat regelmatig naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club Willem II en pakt af en toe gezellig een terrasje. Hij kijkt selectief tv (noemt het nieuws, klusprogramma’s en series). Hij is geen stapper, wel komt hij af en toe in de bioscoop. Hij gaat er graag op uit maar heeft ook de rust om gewoon lekker thuis te zijn.

 

Vakantie: Deze single heeft al veel van de wereld gezien. Zowel binnen als buiten Europa (noemt Zanzibar, Jamaica, Aruba, Curacao maar ook Finland, Noorwegen, Schotland enz.). Het is meestal een combinatie van dingen van het land zien en een beetje luieren. De laatste tijd reist hij meer binnen Europa.

 

Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een biertje of een wijntje (gezelligheidsdrinker).

 

Karaktereigenschappen: Hij is gedreven (wil zijn doel bereiken) zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen. Hij is zelfstandig, sociaal en mensen die hem goed kennen weten dat hij zachtaardig/vriendelijk is. Het is een man die zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij staat realistisch en zelfbewust in het leven en oordeelt niet snel over een ander.

 

Hij wil graag kennis maken met een vrouwelijke, vlotte en verzorgde vrouw. Zij is zelfstandig en niet te dominant (gelijkwaardig). Zij houdt van huiselijkheid maar vindt het ook gezellig om er met Joost af en toe op uit te trekken. Liever niet te spiritueel (heeft daar niets mee).

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.