This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0244

Vlotte, verzorgde, humorvolle man zoekt dito vrouw om het leven nog leuker te maken

Man 56 jaar - regio Oost-Brabant

Deze alleenstaande man heeft een aantal lange relaties gehad maar de liefde van zijn leven is hij nog niet tegen gekomen. Hij heeft geen kinderen maar kinderen van zijn toekomstige partner zijn welkom.

In het dagelijks leven is hij werkzaam bij defensie. Door zijn werk is hij meerdere malen verhuisd binnen Nederland, hij is dan ook niet honkvast. Wel wil hij graag in de buurt wonen van Oost Brabant om voor zijn moeder te zorgen die al op leeftijd is. Hij  woont in een mooi appartement in een pittoresk klein dorpje.

 

Bezigheden: Naast zijn werk doet hij drie keer in de week aan hardlopen. Sinds kort heeft hij er een nieuwe hobby bij, zeilen. Hij gaat graag een weekendje weg , gaat regelmatig naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club Willem II en pakt af en toe gezellig een terrasje. Hij kijkt selectief tv (noemt het nieuws, klusprogramma’s en series). Deze single is geen stapper, wel komt hij af en toe in de bioscoop. Hij gaat er graag op uit maar heeft ook de rust om gewoon lekker thuis te zijn.

 

Vakantie: Hij heeft al veel van de wereld gezien. Zowel binnen als buiten Europa (noemt Zanzibar, Jamaica, Aruba, Curacao maar ook Finland, Noorwegen, Schotland enz.). Het is meestal een combinatie van dingen van het land zien en een beetje luieren. De laatste tijd reist hij meer binnen Europa.

 

Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een biertje of een wijntje (gezelligheidsdrinker).

 

Karaktereigenschappen: Hij is gedreven (wil zijn doel bereiken) zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen. Hij is zelfstandig, sociaal en mensen die hem goed kennen weten dat hij zachtaardig/vriendelijk is. Het is een man die zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij staat realistisch en zelfbewust in het leven en oordeelt niet snel over een ander.

 

Hij wil graag kennis maken met een vrouwelijke, vlotte en verzorgde vrouw. Zij is zelfstandig en niet te dominant (gelijkwaardig). Zij houdt van huiselijkheid maar vindt het ook gezellig om er af en toe op uit te trekken. Liever niet te spiritueel (heeft daar niets mee).

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.