This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0302

Vriendelijke, betrouwbare man zoekt een lieve dame (bij voorkeur met een kinderwens)

Man 31 jaar - Oost-Brabant

Hij is een rustige, geduldige en een makkelijke man. Hij kijkt eerst de kat uit de boom voordat hij zich laat zien. Deze man heeft humor en laat je echt lachen. Hij is positief ingesteld en ziet altijd het goede in de dingen. Hij praat makkelijk en is open en eerlijk ingesteld. In een groep kan hij wat stiller en verlegen zijn. Hij is sociaal en helpt graag andere mensen.  

 

MBO-denkniveau. Hij werkt momenteel als magazijnmedewerker. Hij wil graag binnenkort een studie gaan volgen in de richting van psychosociaal therapeut.  

 

 

Hobby's: Hij vindt het heerlijk om te wandelen door het bos of op het strand. Hij is een lange tijd ook actief geweest in de sportschool. Ook gaat hij graag naar een dierentuin of een pretpark. Hij kijkt graag een goede film in de bioscoopmaar dat mag ook thuis zijn op de bank.  

 

Zijn muzieksmaak is van jaren 60 tot en met jaren 90, een beetje gevarieerd, daarnaast luistert hij ook soms naar game muziek. Zijn voorkeur wat de televisie betreft is actie, fantasie, komedie films of series.  

 

Deze single rookt en drinkt niet.   

 

Hij is geen millennium-generatie wereldreiziger. Hij is over het algemeen al tevreden met een simpel all-in hotelletje, een bungalow in een recreatiepark of een bezoekje brengen naar Disneyland Parijs (gek op Disney). Hij staat wel open om te reizen en meer van de wereld te zien.

 

Hij zoekt een lieve, vriendelijke, sociale vrouw met het hart op de juiste plaats. Hij heeft niet zo heel veel wensen. Als er die klik maar is en zij hem de liefde en het maatjes gevoel geeft wat hij graag wil. Hij zoekt een vrouw die betrouwbaar en aardig is. Het liefste een vrouw zonder kinderen. Hij heeft een kinderwens, maar het is aan de toekomst wat er zal gaan gebeuren. In eerste instantie kijken of die klik er is en dan ziet hij wel verder wat er gaat komen.  

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.