Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0230

Vriendelijke, nette, sociale ondernemer zoekt kennismaking met een vlotte, zelfstandige dame.

Man 35 jaar - Oost Brabant

Deze actieve single heeft een lange relatie achter de rug en ondanks dat hij zijn leven prima op de rit heeft, is hij de vrouw waarmee hij zijn toekomst wil delen nog niet tegen gekomen. 

 

Deze single man is in het bezit van een rijbewijs en auto. Hij rookt maar is bereid om te stoppen voor de liefde van zijn leven. Hij drinkt bij gelegenheid wel eens een biertje. In het huis van deze vrijgezelle man loopt een hondje rond en een kat. Hij is gek op huisdieren en zorgt er dan ook voor dat ze niets te kort komen.

 

Bezigheden: Hij voetbalt graag en duikt regelmatig met vrienden de kroeg in. Hij speelt bordspelletjes en leest diverse boeken (vaak werk gerelateerd). Hij komt in de bioscoop en hij zou iets vaker naar het theater willen gaan, alleen omdat hij geen partner heeft, komt het er gewoonweg niet van. Hij bezoekt soms een concert (laatste concert is de Zwarte Cross geweest en binnenkort gaat hij met zijn vrienden naar Pinkpop).

 

Zijn muzieksmaak is breed en niet in een woord te omschrijven (geen Nederlandstalige levensliederen of klassieke muziek).

 

Vakantie(s): Hij kan genieten van een camping of een zonnig vakantieoord. Hij houdt niet van de kou.

 

Karaktereigenschappen: Rustig, sociaal, niet het type dat op de voorgrond zal treden, nadenkend en tevreden.

 

Hij is op zoek naar een leuke, vrolijke vrouw. Zij heeft humor, is ondernemend en heeft een lieve/aangename uitstraling

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.