Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.2212

Vrolijke, vlotte, zeer representatieve dame met een positieve kijk op het leven

Vrouw 59 jaar (regio Midden-Brabant)

Deze vlotte single vrouw vindt dat de tijd rijp is voor een serieuze, langdurige relatie. Haar dochter woont sinds enkele jaren op zichzelf en zij beseft dat er nog andere dingen zijn naast haar werk en hobby's, namelijk de liefde!

 

Deze veelzijdige vrouw heeft een rijbewijs en auto ter beschikking. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een wijntje.

Vrije tijd/sport: Deze sportieve dame doet aan hardlopen en gaat 1 keer in de twee weken squashen met haar dochter.

 

Als huisdier heeft ze een poes.

 

Bezigheden: Ze houdt erg van muziek en gaat dan ook graag naar concerten. Ze heeft een brede muzieksmaak maar vindt niet alles leuk (Nederlandstalige muziek bijvoorbeeld). Ze gaat graag naar de bioscoop en het theater. Ze kijkt selectief televisie (muziekprogramma’s, klusprogramma’s en kookprogramma’s).

 

Vakantie(s): Deze alleenstaande vrouw is al een tijdje niet meer op vakantie geweest. Ze staat voor veel landen open (heeft een voorkeur voor kamperen).

 

Karaktereigenschappen: Over het algemeen vrolijk. Ze is positief ingesteld, energiek en ondernemend. Ze houdt van een geintje maar heeft ook haar serieuze kant.

 

Zij is op zoek naar een ondernemende, verzorgde man. Hij rookt niet, is positief ingesteld, energiek en ondernemend. Geen haantje de voorste of claimend type. Ze zou het leuk vinden om samen leuke dingen te ondernemen maar ze vindt het ook belangrijk dat de vrijheid er is om je eigen ding te blijven doen. 

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.