This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0263

Warme, spontane, ontwikkelde dame is op zoek naar een inspirerende man die kan genieten van de kleine kostbare momenten.

Vrouw 63 jaar, regio Midden Brabant

In het dagelijks leven heeft zij een boeiende, afwisselende baan bij een gemeente in de sociale sector. Naast haar werk wandelt ze graag en doet zij aan body balance. Verder leest ze veel (romans), bezoekt ze de schouwburg (toneel en cabaret), houdt ze van tuinieren en is ze regelmatig te vinden in een museum. In de winter kun je haar aan de slag zien met een legpuzzel. Ze bezoekt graag een filmhuis/Chassé Cinema.  Zij bezit de gave om  schoonheid in diverse dingen te ontdekken (schilderkunst, natuur). Zij laat zich dan ook graag inspireren!

 

Een andere grote passie van haar is Engeland. Haar vakanties hoeven allemaal niet ver weg of avontuurlijk te zijn. Dichtbij is ook prima! Er is dichtbij genoeg te zien en te beleven.  

Deze veelzijdige single drinkt bij gelegenheid wel eens een witte wijn (Chardonnay) en leeft bewust (zij houdt rekening met wat zij eet). Zij rookt niet en is in het bezit van een rijbewijs en een auto. Zij is woonachtig in een leuk huis dat modern/landelijk is ingericht. Door haar drukke baan heeft ze geen huisdieren maar ze houdt er wel van, met name honden.

 

Muziekkeuze: Zij is fan van Danny Vera (blues), verder luistert ze graag naar Adele, Elbow, Franse chansons en muziek geschreven door sing a songwriters (Don McClean). Haar muzieksmaak is breed.

 

Karaktereigenschappen: Wie voor haar kiest, krijgt te maken met een mooi, veelzijdig, sprankelend persoon. Zij is sociaal, humoristisch en analytisch. Zij kan goed luisteren, is open en ontvankelijk en zal niet snel oordelen. Ze is een gevoelsmens, empatisch. Ze is zeer sociaal maar kan zich ook prima in haar eentje vermaken.

 

Deze veelzijdige, sprankelende dame is op zoek naar een interessante, boeiende, humorvolle man. Hij  heeft een leuke uitstraling en is sociaal. Hij geniet van het leven, is positief ingesteld, vlot in de omgang, claimt niet maar geniet wel “samen” met haar van het leven. Als hij lekker kan koken zou dat erg fijn zijn maar dit is geen must! Een man met een warmhartige, creatieve geest. 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.