This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND SEPTEMBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0275

Weduwnaar is op zoek naar wat warmte en gezelligheid in zijn leven

Man 73 jaar - regio Midden Brabant

Deze weduwnaar is ruim 40 jaar geweest. Zijn vrouw is lang ziek geweest en hij heeft haar al die tijd verzorgd. Sinds 5 jaar is hij weduwnaar. Dat is ook tekenend voor hem, zijn zorgzaamheid en het begaan zijn met de mensen om hem heen. Hij heeft 3 dochters, met alle drie heeft hij een zeer goed contact en een warme band. Hij woont in een vrijstaand huis waar hij zelf trots. Hij rookt niet. 

 

Hij is altijd werkzaam geweest als meewerkend voorman voor een groot concern en heeft 2 rechter handjes. Zijn creativiteit heeft hij in zijn werk altijd goed kunnen gebruiken en nu nog steeds. Zijn creativiteit en gevoel voor muziek kan hij  uiten in een koor waar hij in zingt en hij speelt ook gitaar. 

 

Je kun hem omschrijven als een flamboyante en extraverte man. Hij is open, enthousiast, direct in zijn communicatie en hij weet wat hij wil in het leven. Normen en waarden vindt hij belangrijk, Hij is zorgzaam, trouw, eerlijk en hij heeft een goed hart. Zijn mening steekt hij niet onder stoelen of banken en je kunt met hem een geanimeerd gesprek voeren. Hij heeft veel sociale contacten, is vrolijk en humoristisch.  

 

Deze single Brabander rijdt nog zonder problemen overal naar toe met de auto en heeft een bootje waar hij veel mee vaart

 

Hij is in principe op zoek naar een lat relatie maar je weet maar nooit hoe een relatie zou kunnen groeien. In een relatie vindt hij het belangrijk dat er warmte en respect naar elkaar toe is. De dingen samen kunnen delen, zeker ook de mooie dingen van het leven. Ook vindt hij het leuk als je trots op elkaar kunt zijn en je elkaar nog de ruimte kunt geven om ook je eigen gang te gaan. 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.