This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0214

Zelfstandige, nuchtere, goed ontwikkelde man zoekt humoristische, sympathieke dame om zijn leven mee te delen

Man 50 jaar - Oost Brabant

Hij heeft de Middelbare Landbouwschool afgerond en is nu werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Hij heeft een huwelijk van ruim 15 jaar achter de rug en is in 2011 gescheiden. Uit dit huwelijk heeft hij drie zonen. De jongens zijn in principe ieder weekend bij hun vader maar ze beginnen langzamerhand ieder hun eigen leven te leiden. Deze single man heeft de arbeidsmentaliteit van zijn ouders meegekregen (moest vaak meehelpen in de zaak, er werd hard gewerkt maar er was ook tijd voor plezier en ontspanning). Hij kan terugkijken op een fijne jeugd. Hij heeft een goed contact met zijn familie. 

 

Hobby’s/vrije tijd: Hij toert bij goed weer graag op de motor. Daarnaast zit bij de fanfare, muziek is zijn ontspanning.

 

Muziekvoorkeur: Top 40 muziek

 

Naast zijn muziek wandelt hij graag in de natuur en door de landerijen. Hij gaat soms op stap met zijn vrienden en pakt af en toe een terrasje of gaat ergens een hapje uit eten. Hij kookt graag en vindt het leuk om te winkelen. In het verleden ging hij nog wel eens naar een concert (noemt Night of the Proms) dit zou hij in de toekomst wat vaker willen doen met zijn toekomstige partner. Hij kijkt meestal in de winterperiode tv noem actie films op National Geographic en Netflix series.

 

Vakantie(s): Hij gaat graag op vakantie (meestal binnen Europa). Hij houdt van reizen. In het verleden ging hij vaak met de caravan kamperen in Spanje, Italië, Oostenrijk of Kroatië. Maar afgelopen jaar heeft hij met zijn zonen door een groot stuk van Europa getrokken en dat was ook heel goed bevallen.

 

Hij rookt niet en drinkt voor de gezelligheid een biertje. Hij heeft een rijbewijs en auto ter beschikking.

 

Hij zou graag een goed verzorgde vrouw willen leren kennen met een normaal postuur. Zij staat positief in het leven, is sociaal, flexibel en gemoedelijk. Een gezellige, sympathieke dame in de leeftijd van 40 tot 50 jaar.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.