This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0252

Zelfverzekerde, actieve, alleenstaande vrouw zoekt sportieve man om van alles mee te kunnen delen in haar toch best wel leuke leven!

vrouw 42 jaar - regio Midden Brabant

Zij presenteert zich op een vriendelijke en toegankelijke wijze. Ze is sprankelend, vlot en prettig in de omgang. Ze kijkt in eerste instantie de spreekwoordelijke kat uit de boom. Naarmate het contact vordert spreekt ze gemakkelijk over diverse onderwerpen en gaat daarbij een discussie niet uit de weg. Door haar vriendelijke uitstraling en haar prachtige lach weet ze een gemoedelijke/prettige sfeer te creëren.

 

Zij is geboren en getogen in Noord Brabant. In haar opvoeding heeft ze een waarden en normen patroon meegekregen. Zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en ontwikkeling stonden daarin centraal. Ze hecht in het contact met anderen veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Daarnaast vindt ze het plezierig wanneer mensen ruimdenkend zijn en open staan voor discussie.

 

Ze is via een lange weg uiteindelijk op de hogeschool terecht gekomen om daar te doceren. Ze heeft veel van de wereld gezien en daar ontzettend van geleerd en genoten. Dit zou ze zeker willen blijven doen. De man die zij zoekt moet dan ook van reizen houden! 

 

Haar vrije tijd wordt zeer divers ingevuld. Ze houdt van lezen, films en festivals bezoeken. Ze is sociaal en graag onder de mensen maar heeft ook af en toe tijd voor zichzelf nodig.  Ook trekt ze er graag op uit met vriendinnen. Naar de film, uit eten of een drankje met mooi weer op het terras. Ze is 'out going'. Door haar omgeving wordt ze gezien als vrolijk, kritisch en eigenwijs maar wat haar mensbeeld met name karakteriseert is haar oprechtheid en loyaliteit. Wat ze zelf als een leerdoel ziet is haar zelfverzekerdheid. Hoewel ze succesvol is en een rijk sociaal leven heeft is dat een valkuil die soms ineens weer opduikt. Door zichzelf uit te dagen en af te stappen op zaken die best spannend zijn is dit echter voor een buitenstaander nauwelijks merkbaar. Op haar vakgebied profileert ze zich als een deskundig en ambitieus.

 

Sportief gezien is deze single dame redelijk actief. Ze wandelt graag en doet aan fitness. Ze is levendig en actief met de juiste dosis van rust en ontspanning waarbij ze aandacht heeft voor gezonde voeding (vegetarisch) en voldoende beweging.

De dynamiek in haar leven is groot maar de boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Een avondje relaxen, met een goed boek of kijken naar een goede Netflix film of serie op de bank behoort ook zeker tot haar favoriete bezigheden. De boeken die ze leest zijn voornamelijk levensverhalen of romans. Om op de hoogte te blijven van actualiteiten volgt ze het nieuws, soms actualiteiten programma's  en leest ze De Volkskrant.

 

Zij zou graag een man naast zich hebben staan die ondernemend en sportief is. Leeftijd 40-52 jaar. Hij heeft een slank of normaal postuur. Liefst geen snor of baard. Een man met een eigen mening en die weerstand kan bieden. Hij is initiatiefrijk en actief. 

 

Wie durft?

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.