This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND SEPTEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0270

Zelfverzekerde, actieve, goed uitziende alleenstaande vrouw zoekt ontwikkelde man om van alles mee te kunnen delen in haar toch best wel leuke leven!

vrouw 38 jaar - regio Oost Brabant

Zij presenteert zich op een vriendelijke en toegankelijke wijze. Ze is echter niet heel uitgesproken maar eerder wat beschouwend. Ze kijkt in eerste instantie de spreekwoordelijke kat uit de boom. Naarmate het contact vordert spreekt ze gemakkelijk over diverse onderwerpen en gaat daarbij een discussie niet uit de weg. Door haar vriendelijke uitstraling en haar lach weet ze een gemoedelijke/prettige sfeer te creëren.

 

Zij is geboren en getogen in Noord Brabant. Ze is opgegroeid in een ondernemersgezin met ouders die beiden een verantwoordelijke functie bekleedden binnen het bedrijf. 

In haar opvoeding heeft ze een stevig waarden en normen patroon meegekregen. Zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en ontwikkeling stonden daarin centraal. Ze hecht in het contact met anderen veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Daarnaast vindt ze het plezierig wanneer mensen ruimdenkend zijn en open staan voor discussie.

 

Ze is via een lange weg uiteindelijk op de HTS in Tilburg terecht gekomen en vervolgens bouwkunde gaan studeren aan de TU in Delft. Gestart met de mavo en uiteindelijk een master opleiding afgerond. Typerend voor haar doorzettingsvermogen en haar motivatie om te presteren.  Ze heeft veel van de wereld gezien en daar ontzettend van geleerd en genoten. Uiteindelijk is ze gesetteld in Oost-Brabant alwaar ze sinds haar 27ste met veel plezier en succes haar eigen zaak runt.

 

Haar vrije tijd wordt zeer divers ingevuld. Ze houdt van koken, lezen, films en tuinieren. Ook trekt ze er graag op uit met vriendinnen. Naar de film, uit eten of een drankje met mooi weer op het terras. Ze is 'out going'. Door haar omgeving wordt ze gezien als vrolijk, kritisch en eigenwijs maar wat haar mensbeeld met name karakteriseert is haar oprechtheid en loyaliteit. Wat ze zelf als een leerdoel ziet is haar zelfverzekerdheid. Hoewel ze succesvol is en een rijk sociaal leven heeft is dat een valkuil die soms ineens weer opduikt. Door zichzelf uit te dagen en af te stappen op zaken die best spannend zijn is dit echter voor een buitenstaander nauwelijks merkbaar. Op haar vakgebied profileert ze zich als een deskundig en ambitieus.

 

Sportief gezien is deze single dame redelijk actief. Ze speelt hockey in competitie verband (reguliere competitie en bedrijfscompetitie), gaat een aantal malen per week hardlopen en ze heeft yoga les. Ze is levendig en actief met de juiste dosis van rust en ontspanning waarbij ze aandacht heeft voor gezonde voeding en voldoende beweging.

De dynamiek in haar leven is groot maar de boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Een avondje relaxen, met een goed boek, op de bank behoort ook zeker tot een van de 'rituelen'. De boeken die ze leest zijn voornamelijk levensverhalen of romans. Om op de hoogte te blijven van actualiteiten volgt ze het nieuws, soms actualiteiten programma's  en leest ze de telegraaf, hoewel ze deze 'kwaliteitskrant' niet al te serieus neemt.

 

Vakantiebestemming lopen zeer uiteen. Zon en sneeuw of zon en strand maar voorop staat een goed bed en goed eten. Ze kan genieten van comfort en een bepaalde mate van luxe hoewel dit zeker geen overdaad hoeft te zijn. Ook probeert ze ieder jaar een wintersport te boeken want skiën is één van haar favoriete bezigheden.

 

Zij zou graag een man naast zich hebben staan die zorgzaam is en het net als zij belangrijk vindt naar elkaar toe te groeien. Elkaar steunen en liefhebben met warmte en respect voor elkaar. De toekomst ziet zij samen, een warm huis, met familie en veel gezelligheid. Een positieve denk- en leefhouding waarin ruimte is voor discussie en humor!

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.