This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND SEPTEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0246

Zelstandige onderneemster zoekt een vlotte partner die extra begrip heeft voor haar specifieke levensstijl als ondernemer.

Vrouw 45 jaar- regio Oost Brabant

 

Deze single zelfstandige onderneemster is gescheiden en heeft geen kinderen (had ze wel graag gewild).

Zij is in het dagelijks leven werkzaam als taxateur (ZZP-er). Naast haar drukke baan wandelt ze graag met haar honden. Ze heeft een leuke vriendenkring waarmee ze regelmatig afspreekt. Ze drinkt een borreltje met ze in de kroeg, gaat bij ze op visite (en andersom) en kookt graag voor ze. Deze dame is sociaal maar heeft ook tijd voor zichzelf nodig. Ze vermaakt zich prima met of zonder vrienden, familie of kennissen.

 

Sportieve dame doet aan hockey en aan fitness. Ze leest boeken (kan van alles zijn, meestal is het een roman of een detective verhaal) en kijkt graag een mooie film of serie op tv (Netflix en videoland). Ze zou wat vaker de bioscoop, het theater en een concert willen bezoeken maar ze is meestal te laat met boeken, weet niet wat er komt en is daar eigenlijk ook niet zo mee bezig. Neemt niet weg dat ze daar zeker voor openstaat.

Zij woont in een karakteristiek huis waar zij zich thuis en op haar gemakt voelt en zich heerlijk in terug kan trekken. Betekent niet dat zij niet sociaal kan zijn. Er is een tijd om sociaal te zijn en een tijd om alleen te zijn. Die schijnbare tegenstrijdigheid zit in haar. Zij heeft een voorliefde voor comfort,  knusheid en prettige levensomstandigheden. Het interieur is dan ook een mengelmoesje van diverse stijlen. Het is dan ook niet bedoeld om bezoekers te imponeren, maar moet vooral een prettige basis zijn!

 

Muziekvoorkeur: Dit kan van alles zijn. Top 40 muziek, oude rock klassiekers maar ook de Top 2000! Klassieke muziek daar geeft ze niet zo veel om.

 

Karakter: Ze is sociaal maar kan zich ook prima in haar eentje vermaken. Ze is loyaal naar haar vrienden en familieleden en kan soms ook een beetje eigenwijs zijn. Zij is individualistisch, zelfstandig en onafhankelijk in haar manier van denken.

Vakantie: Ze heeft al heel wat van de wereld gezien en vindt veel dingen leuk om te ondernemen. Luxe mag maar hoeft niet, zolang zij een eigen toilet en douche heeft, vindt zij het prima. Door haar honden wil ze liever geen weken op vakantie, ze wil ze niet te lang alleen laten. 

 

Ze rookt niet en drinkt een wijntje of een biertje bij gelegenheid. Ze is in het bezit van rijbewijs en heeft een auto tot haar beschikking. Door haar werk is ze gewend om te reizen, afstand doet haar niet zoveel. Ze is wel gewend aan haar omgeving Oost-Brabant!

 

De man die ze zoekt is goed ontwikkeld. Hij heeft een verzorgd uiterlijk en is lang. Hij is vlot, nuchter, sociaal, spontaan en heeft een flinke dosis humor. Hij is huiselijk en heeft een leuk sociaal leven. Een man die zichzelf durft te zijn. Hij is niet bang om tegengas te geven. Samen met hem wil ze rustig aan een mooie, nieuwe toekomst gaan bouwen en genieten van leven.

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.