This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Even voorstellen

 • Diana

  Diana

  Eigenaresse/Matchmaker

  Tijdens mijn loopbaan in de uitzendbranche bracht ik jarenlang mensen met elkaar in contact. Een van de belangrijkste doelen was het maken van een succesvolle match tussen werkgever en werknemer. Een aantal jaren geleden besloot ik het roer drastisch om te gooien en mijn passie te volgen.  Het contact met diverse mensen en het maken van een succesvolle matches in mijn vorige werk gaf me veel voldoening en dat wilde ik graag terug zien in mijn nieuwe uitdaging.

  Nu draai ik sinds 2009 mee in de relatiebemiddeling, je kunt me dus wel een ervaren relatiebemiddelaar noemen. Door mijn zelfstandig ondernemerschap ben je verzekert van een pro-actieve aanpak. Tezamen met een groot regionaal bestand, vakbekwame selectie en deskundig advies, kan ik effectief de juiste match voor je maken en krijg je iemand voorgesteld die echt bij je past. Ik kan putten uit een groot bestand en omdat Relatiebemiddeling Brabant is aangesloten bij de SWRB (Samenwerkende Relatiebureaus) kan ik ook met andere bureaus die onder de SWBR vallen matchen.

   

  Door jaren ervaring en vele succesvolle matches kun je wel stellen dat dit bureau de specialist in relatiebemiddeling in Brabant is. Alles is geheel afgestemd op de single van nu die weet wat hij/zij wilt. In het cliëntenbestand staan serieuze, gelijkgestemde en ongebonden singles met wie ik een persoonlijk gesprek heb gehad. Mijn persoonlijke aanpak heeft al veel ingeschreven singles gelukkig gemaakt en steeds meer singles vinden via Relatiebemiddeling Brabant hun partner. 

   

  Van mijn beslissing die ik toen genomen heb, heb ik geen moment spijt gehad. De voldoening die dit werk geef,  daar kan niets tegenop.  

  Ik ga op een positieve, oprechte en respectvolle manier met mijn cliënten om en ben blij dat ik een steentje bij mag dragen aan het persoonlijk geluk van iemand anders. 

 • Wendy

  Wendy

  Personal Coach / Lifestylecoach

  Onderzoek wat werkelijk de oorzaken zijn van je valkuil(en), knelpunten en belemmeringen op relatiegebied. Laat mij ze analyseren en maak plaats voor innerlijke veerkracht, groei, rust, balans, vitaliteit en duidelijkheid in je leven.

   

  Met enthousiasme, plezier en passie begeleid ik jou bij het vinden van je bewustwording van jouw emoties, patronen en oude gewoontes en het creëren van een andere mindset.  Dit doe ik door valkuilen en uitdagingen op verschillende niveaus te spiegelen en te motiveren wanneer het spannend wordt. Met een keur aan vaardigheden en kennis coach ik jou gericht en met oprechte interesse. Dit alles gebeurt vanuit wederzijds vertrouwen en respect. Ik leer je met verschillende methodes dat geluk "maakbaar" is. Ik sta je bij in moeilijke tijden en zal je motiveren om van de gebaande wegen af te wijken en door te zetten. Ik laat je relativeren en attendeer je op vluchtgedrag, ook als dat confronterend is. Ingrijpende gebeurtenissen hebben een impact op je leven, tegelijkertijd biedt het kansen. Ik coach jou naar je beste zelf die jij kunt zijn. 

   

  Voor verandering en groei is flexibiliteit nodig. Dit kan door bijvoorbeeld om te denken en weerstand om te buigen naar positieve energie. Door te verkennen en je oude vertrouwde gewoontes, gedachten en emoties te herkennen, kun je deze vervangen door andere varianten en anders te handelen. Het zoeken naar win-win situaties. Verbindend communiceren, grenzen aangeven, zelfbeeld en persoonlijke effectiviteit leren te gebruiken. Je bent krachtig en mooi door te herkennen, erkennen, accepteren/omarmen en door los te laten. 

   

  Leef vanuit gedrevenheid, tevredenheid en passie.

 • Leny

  Leny

  Imago Consultant

  Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse werk ik als life- en imagocoach.  

   

  Imagocoaching (kleuradvies, kledingadvies, lichaamstaal) 

  Tijdens een (eerste) date spelen uitstraling, kleding en persoonlijke presentatie een belangrijke rol. De ander vormt al een indruk van je tijdens de eerste seconden van een ontmoeting zonder dat je ook nog maar een woord hebt gesproken!  Hoe je eruit ziet en hoe je je gedraagt in die eerste seconden kan dus direct het verschil maken!

  De meesten onder ons zijn geneigd om in oude patronen terug te vallen en te kiezen voor de snelste en veiligste optie. Een goede outfit samenstellen kost nu eenmaal tijd en niet iedereen heeft de kennis en kunde de juiste kleding te kiezen voor de gelegenheid/date. 

   

  Heb jij hulp nodig op het gebied van persoonlijke presentatie? 

  Ik help je graag, zodat je met de beste versie van jezelf en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen! Na een consult bij mij weet jij welke kleding, kleuren en dessins je uitstraling positief versterken. Daarnaast adviseer ik je op het gebied van je lichaamstaal. Indien gewenst kan ik je ook een make-up advies op maat aanbieden. 

   

  Ik weet als geen ander dat kleding dragen waarin jij je mooi voelt van groot belang is voor je zelfvertrouwen en de eerste indruk die je maakt. Daarom wil ik je hierbij graag helpen! 
  Door je mooie kanten te benadrukken, wil ik je te laten zien hoe mooi jij bent. 

   

  Wens je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. E-mail mij via info@i-catch.eu.