• *

Nieuws

Samenwonen niet goed voor seksleven

Samenwonen doet niet veel goeds voor het seksleven. Bijna de helft van de stellen heeft minder vaak seks dan voorheen nadat ze bij elkaar zijn ingetrokken.

Dit blijkt uit onderzoek van Viva.nl in samenwerking met het nieuwe SBS6-programma Ik Ook Van Jou onder ruim 1500 vrouwelijke deelnemers, van wie maar liefst 42% zei minder seks te hebben sinds ze met hun partner zijn gaan samenwonen.

Nooit verwacht

Ook blijken veel vrouwen in een lange relatie dingen te doen die ze vroeger nooit hadden verwacht te doen. Naar het toilet gaan met de deur open scoorde hierbij het hoogst (14%). Op de tweede plaats kwam ‘Mijn partner de schuld geven van dingen die ik kwijt ben’ (9%). Ook ‘bitchen als ik ongesteld ben of moet worden’ (9%) en kwaad worden als hij te laat thuis komt (8%) werden vaak genoemd.

Ergernissen

Onder de respondenten bleken veel vrouwen zich te ergeren aan de verdeling van huishoudelijke taken en ook rondslingerende was is een gevoelig onderwerp.

Als vrouwen zich irriteren, gaan de meesten direct de confrontatie aan: 40% maakt ruzie over de ergernissen. 30% praat het liever rustig uit, 11% laat het zitten en doet niks. 8% loopt weg.

De lezeressen zeiden hun partner het liefst te willen inwisselen met Jan Kooijman, als dat zou mogen. Sven Kramer en Arie Boomsma volgen op plaats 2 en 3.

geschreven: 15.08.2013 door Marieke Brouwer/ www.vrouwonline.nl

 

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring