• *

Nieuws

Op ieder potje past een dekseltje

Of je nu een beperking hebt of niet, iedereen kan de ware liefde vinden. 

  

Met of zonder beperking  
Hokjesdating.nl is een datingsite voor mensen met en zonder een lichamelijke of verstandelijke beperking. Heb je moeite met een eigen account aan te maken, via de chat zal je vriendelijk geholpen worden. Vriendelijkheid, dat is wat de website volgens oprichtster Hedwich van der Goot onderscheidt van andere datingsites met een beperking. De laatste jaren is er een aantal online community’s bij gekomen zoals Gehandicapten-Dating.nl en DateToo.com.

 

Hokjes

Met de naam Hokjesdating.nl wil de Van der Goot de boel een beetje provoceren zegt ze in Spits. Mensen met een beperking worden nogal vaak in hokjes gestopt, zegt ze. ”maar de site is ook bedoeld voor mensen zoals jij en ik. Voor mensen die het niet erg vinden als iemand slechtziend is of een been mist. Mensen die minder eisen stellen aan een toekomstige partner."

 

TV-programma's

Ook op televisie is het daten met mensen met een beperking flink onder de aandacht gebracht met programma’s op TLC en BNN die allebei heel toevallig ’The Undateables’ als titel hebben meegekregen.


Bron(nen): De Telegraaf/Singlessite.nl

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring