• *

Nieuws

Je eerste date? De nieuwe regels

Tuurlijk mag seks na eerste date!

'Niet te snel met hem in het bed duiken, en zeker niet na een eerste date! Anders denken ze dat je te makkelijk bent', luidt het advies van je moeder of vriendinnen.

Maar in deze tijd is die gedachte volstrekt achterhaald zeggen Andrea Syrtash en Jeff Wilser, schrijvers van het boek Itís Okay To Sleep With Him on the First Date: And Every Other Rule of Dating Debunked.

"We denken niet van íDeze is perfect als vriendin omdat ze een maand heeft gewacht, en die niet omdat ze meteen met me naar huis ging'. Het wachten is geen voorwaarde voor chemie."

Overboord

De regels die volgens de schrijvers altijd voor ogen gehouden moesten worden bij een eerste date, maar die nu overboord gegooid kunnen worden zijn:

       Doe niet aan seks na een eerste date

       Ga nooit daten met een collega

       Niet praten over geloof of politiek

       Date alleen iemand van dezelfde leeftijd

       Mannen en vrouwen kunnen geen vrienden zijn

 

In ere houden

Wat absoluut wel in ere gehouden moet worden volgens de schrijvers:

       De man moet altijd betalen, ook al is hij blut of heeft hij haar niet mee uit eten gevraagd. Als hij dat niet doet dan is hij gewoon goedkoop.

       Je hoeft als vrouw geen hogen hakken en een jurk te dragen naar een eerste date. Je moet er gewoon 'hot' en benaderbaar zijn.

       Je moet niet 'leuk' zijn, dat is bijna hetzelfde als 'zwak'. Aardig en attent zijn en een goed karakter hebben, windt meer op.

Bron: www.telegraaf.nl/vrouw  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring