• *

Nieuws

Aan het daten? Probeer deze types te vermijden

Aan het daten? Verspil geen tijd aan deze types:

Heb je een date gepland? Zorg dan dat je geen energie verspilt aan iemand die niet geschikt is voor een relatie. Welke types je dan moet vermijden? Wij zetten ze even op een rij.

De date die te snel intiem met je wilt worden

Als je date erg overijverig overkomt dan is dat geen goed teken. het zou er wel eens op kunnen wijzen dat hij je zo snel mogelijk het bed in wil krijgen. Kijk vooral uit voor mannen die je diep in de ogen kijken en beweren dat ze zich nog nooit zo bij een meisje hebben gevoeld. Deze date toont razendsnel affectie en kan zelfs de meest nuchtere vrouw in de war brengen. Wees op je hoede voor dit type date!

De date die het duidelijk moeilijk vindt zich te binden

Dit is de date die vanaf het begin duidelijk wil maken dat hij niet op zoek is naar een relatie, of weigert je zijn vriendin te noemen ook al zijn jullie al heel lang aan het daten of  het is de date die al over de dertig is en nooit een serieuze relatie heeft gehad. het maakt niet uit wat zijn probleem is. Deze dat gaat zich duidelijk binden aan jou Probeer hem dan ook niet van gedachten te veranderen, want dat is allemaal verspilde moeite.

De date die zijn baan haat en/of niet weet wat hij wil doen met zijn leven

Een man die geen baan heeft of het haat en geen flauw idee heeft wat hij nu wil in het leven is iemand die veel te veel met zichzelf bezig is en misschien zelfs wel lui is. Hij zal weinig puf hebben om te kijken naar jouw verlangens. Zijn negativiteit kost je alleen maar energie en misschien wordt hij zelfs wel jaloers op jou, omdat jij wel alles voor elkaar hebt.

De artistieke artiest

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste type om mee te daten, omdat je geen hoogte van hem kunt krijgen. Het ene moment overlaadt hij je met liefde, het volgende moment haat hij je. als je hem te veel aandacht geeft dan schrik je hem af. Geef je hem te weinig aandacht dan is hij weer onzeker. En als je hem genoeg aandacht geeft dan raakt hij snel verveeld. Ze hebben illusies over de vrouw met wie ze aan het daten zijn en als je daar dan niet aan voldoet, is ’ie snel verdwenen. als je toch met een dergelijke type verder wilt gaan, doe het dan voor je eigen plezier. En als dat weg is, ga dan ook verder kijken, maar blijf niet te lang hangen.

De date die altijd een relatie heeft gehad

Deze date heeft eigenlijk nooit zonder vriendin gezeten en stort zich van de ene in de andere relatie. De beste plek om jezelf te verbergen is in een relatie. Het is belangrijk om dit te begrijpen, want waarschijnlijk heeft deze persoon allemaal problemen waar hij niet mee kan omgaan. de kans is groot dat hij bepaalde issues nog helemaal niet uit zijn leven heeft verbannen, dat hij ook nog eens niet over vorige relaties is. Bovendien heeft hij zichzelf geen enkele kans gegeven om zijn persoonlijkheid te ontwikkelen zonder dat hij in een relatie zat. Dus wees gewaarschuwd!

bron(nen): elitedaily.com - De Telegraaf/Vrouw/Daten & Relatie (oktober 2013)  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring