• *

Nieuws

Welk sterrenbeeld past bij jou?

Als je op zoek bent naar de liefde van je leven en je hecht veel waarde aan horoscopen dan is het misschien handig om je alleen te focussen op mannen met een sterrenbeeld dat goed bij jouw sterrenbeeld past.

Ram (21 maart 19 april)

Een Ram is energiek, komt op voor zichzelf en onafhankelijk. Deze eigenschappen matchen het beste met een Tweeling, Boogschutter en een Waterman. Dit zijn drie sterrenbeelden die gesteld zijn op hun vrijheid en veel overeenkomsten hebben met elkaar. Voor de Ram en de Boogschutter hebben kans op een blijvende relatie.

Stier (20 april 20 mei)

De stier houdt van rust, is soms wat koppig en wil graag vastigheid en heeft een intens verlangen naar liefde. En er zijn best wel veel sterrenbeelden die goed aansluiten bij de Stier, zoals de Kreeft, de Stier, de Tweeling , de Weegschaal, de Steenbok en de Vissen. Daarbij zijn de Weegschaal en de Vissen de beste match.

Tweelingen (21 mei 21 juni)

Een Tweelingen is veelzijdig en communicatief sterk. Vooral avontuurlijke tekens kunnen het goed vinden met dit sterrenbeeld. De Tweelingen met Tweelingen en de Tweelingen met de Waterman is een topcombinatie!

Kreeft (22 juni 22 juli)

Dit gevoelige sterrenbeeld wil graag verzorgen en is enorm huiselijk ingesteld. Daarom kan een Kreeft het beste overweg met een andere Kreeft, Stier, Weegschaal en Vissen. Vooral de Weegschaal is een goede match als jullie rekening met elkaar houden.

Leeuw (23 juli 22 augustus)

De beschermende Leeuw wil graag leiding geven en dat past natuurlijk niet bij elk sterrenbeeld. Toch zijn er een paar tekens met wie de Leeuw het heel goed kan vinden. Zoals de Steenbok en de Vissen. Vooral de Vissen vinden het heerlijk om met iemand een relatie te hebben die de leiding neemt.

Maagd (23 augustus 22 september)

De Maagd weet heel goed wat ze wel en niet wil. De soms mopperende Maagd is goed in het beheersen van haar gevoelens, maar zou soms wat meer van het leven moeten genieten. De Maagd kan dat laatste het beste doen met een Steenbok of een Waterman.

Weegschaal ( 23 september 23 oktober)

De Weegschaal zoekt naar evenwicht en maakt een grote boog om tekens die de harmonie verstoren de confrontatie opzoeken. Toch zijn er veel  sterrenbeelden die goed met de Weegschaal matchen, zoals  de Vissen , de Waterman, de Weegschaal, de Kreeft, De Tweelingen en de Stier. Keuze genoeg!

Schorpioen (24 oktober 21 november)

De schorpioen heeft veel zelfvertrouwen, maar is ook heel kwetsbaar. De sterrenbeelden die daar het beste mee om kunnen gaan zijn de Schorpioen, de Steenbok en de Waterman.

Boogschutter (22 november 21 december)

De Boogschutter geniet van vrijheid en kan vrij snel met een mening klaar staan. Sterrenbeelden die daar goed mee ook kunnen gaan zijn de Ram, Leeuw, de Boogschutter en Vissen. Vooral  twee Boogschutters bij elkaar zijn een match made in heaven!

Steenbok (22 december 20 januari)

De Steenbok heeft heel veel doorzettingsvermogen en gaat ook door totdat het doel is bereikt. Maar de Steenbok kan ook heel hard tegen zichzelf zijn en anderen. Zo kunnen een Stier en een Maagd heel goed met de Steenbok een liefdeskoppel vormen. De beste combinatie is toch wel de Steenbok en een Schorpioen.

Waterman (21 januari 18 februari)

De Waterman is in zijn doen en laten een vrije vogel en die moet je natuurlijk niet in een kooitje stoppen. Een flexibel teken vormt dan ook de beste combinatie met dit sterrenbeeld. De Maagd, de Schorpioen en de Waterman vormen een mooi stel, maar de ultieme combinatie is toch wel met De Tweelingen.

Vissen (19 februari 20 maart)

De diepzinnige, dromerige en vooral gevoelige Vissen passen het beste bij die tekens die deze eigenschappen kunnen begrijpen. Zo is er een goede match met een Kreeft, een Leeuw en een Boogschutter. Maar als je iemand die een Weegschaal of een Stier is dan is er een grote kans van slagen!

Bronvermelding: http://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/daten - november 2013
  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring