• *

Nieuws

De gemiddelde vrouw kust 15 mannen, heeft 2 lange relaties en breekt 2 keer haar hart voordat ze de ware vindt.

Daarnaast hebben vrouwen gemiddeld vier keer een one night stand voordat ze zich definitief settelen, zo blijkt uit onderzoek waarvoor 2.000 volwassen zijn ondervraagd. Mannen hebben gemiddeld zes one night stands voordat zij de ware vinden. Het grootste verschil tussen mannen en vrouwen ligt in het aantal seksuele partners. Mannen delen het bed gemiddeld met tien partners, terwijl vrouwen voordat ze zich settelen seks hebben met zeven geliefden.

De vrouwelijke respondenten hebben vijf serieuze relaties in hun leven, waarvan er twee langer dan een jaar duren. Mannen hebben gemiddeld zes serieuze relaties, zo meldt Daily Mail.

 

Acht op de tien volwassenen zegt de ideale partner gevonden te hebben, op het moment dat dit het minst verwacht werd. Een kwart van de respondenten dacht van te voren niet met zijn of haar huidige geliefde te settelen. Zes op de tien ondervraagde vrouwen is bang om nooit de ware Jakob te vinden. Toch gelooft 94 procent wel in ware liefde. 88 procent van de mannen denkt hier hetzelfde over.


Bronvermelding: singlessite.nl (januari 2014)

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring