• *

Nieuws

Onmogelijke liefde

Onmogelijke liefdes kunnen je je hele leven blijven achtervolgen. Ze zijn als een blok aan je been. Ze blijven in je hoofd rondspoken en duiken in je dromen op. In elke man op straat zie je hem. Onmogelijke liefdes beperken je in je keuzes (ook al hebben de mensen om je heen daar geen weet van). Het is als leven met een geest aan je zij.

Onbereikbaar is 'ie. Misschien waren jullie er in dat verre verleden nog niet klaar voor om samen een relatie te beginnen - te jong, te groen - en is hij (in tegenstelling tot jou) met zijn leven doorgegaan (hij is met een ander getrouwd). Misschien hebben jullie elkaar pas op latere leeftijd ontmoet. Jullie hebben allebei een relatie maar op het moment dat jullie elkaar zagen, wisten jullie het: jullie zijn voor elkaar gemaakt. Misschien heeft het leven met zijn soms grillige gebeurtenissen jullie wegen gescheiden. Wegen die niet meer naar elkaar toe te buigen zijn. Of misschien gaat het om een onbeantwoorde liefde. Hij is de liefde van jouw leven, maar jij niet van het zijne.Onmogelijke, onbereikbare liefdes doen pijn. Het is een bitterzoete pijn. Een pijn die je verscheurt maar die je toch koestert. Je leeft zonder hem, maar hij leeft in jou. Bij alles wat je doet, vraag je je af wat hij ervan zou vinden. Je bekijkt jezelf voortdurend door zijn ogen.

Onmogelijke liefdes wil je eigenlijk niet kwijt. Je geniet van de schaarse herinneringen die je misschien samen hebt. Je geniet van elk 'gestolen' moment. Een onverwachte ontmoeting met hem waarin jullie (jouw) gevoelens onuitgesproken blijven. Je teert maanden, jaren, op zo'n moment.

Maar het leven gaat door. En soms moet je onmogelijke liefdes wel van je afschudden. Ze staan je verdere ontwikkeling in de weg. Ze belemmeren je in een (nieuwe) relatie. Ze kluisteren je vast aan plekken waar je herinneringen met hem aan hebt. Ze geven je leven een wrang smaakje.

Onmogelijke liefdes. Ermee leven of ze voorgoed wegstoppen? Wat moet je er toch mee? Wij weten het niet...

Bronvermelding: trendystyle.net/relatie/onmogelijkeliefdes.html  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring