• *

Nieuws

Vrouwen willen een lange man

De vrouw wil nog steeds graag dat een man langer is dan zij. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek.

Vrouwen vinden het lengteverschil belangrijker dan mannen, zo blijkt uit het onderzoek, waarbij gekeken werd naar 925 online contactadvertenties.

Dat schrijft de Daily Mail.

In de helft van de advertenties die door vrouwen waren geplaatst, werd vermeld dat alleen een man die langer is in aanmerking komt, terwijl slechts 13,5 procent van de mannen vermeldde dat hij alleen interesse heeft in een kleinere  vrouw.

Bij het tweede deel van het onderzoek waren 54 mannen met een gemiddelde lengte van  1,75 meter en 131 vrouwen met een gemiddelde lengte van 1,62 meter betrokken. 

Aantrekkelijk

De deelnemers moesten een aantal vragen beantwoorden over hoe aantrekkelijk ze elkaar vonden en of ze met elkaar wilden afspreken. Hieruit bleek dat 55 procent van de vrouwen alleen met een langere man wilden uitgaan. Van de mannen vond 37 procent alleen een kleinere vrouw aantrekkelijk.

Uit de antwoorden van de deelnemers bleek dat de vrouwen zich vrouwelijker en meer beschermd voelen als ze een langere partner hebben. Mannen bleken niet zo vaak een reden te geven voor hun voorkeur voor een kleinere vrouw.

Door: NU.nl/Vrouwonline

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring