• *

Nieuws

Invloeden tijdens een date

We weten dat we leuk en vriendelijk moeten zijn op een date en dat humor kan helpen om het ijs wat te breken. Toch zijn er ook heel wat bedenkingen op een afspraakje waarover we niet vaak praten, maar die onze date be´nvloeden.

 

Een aantrekkelijk persoon geven we meer kansen 
Laten we eerlijk zijn, de eerste indruk van iemand krijgen we door zijn of haar uiterlijk. We maken onszelf graag wijs dat de uiterlijke verschijning echt niet zoveel uitmaakt omdat we vooral op zoek zijn naar iemand met een leuk karakter. Toch blijkt dat we mensen met een knap uiterlijk wat meer credits geven. Zo zien we vaker frustrerend gedrag door de vingers bij personen die we aantrekkelijk vinden.

 

Daten en geluk gaan hand in hand 
Daten is geen wetenschap. Integendeel: de kans om iemand te vinden die geschikt voor jou is, heeft alles te maken met tijd en geluk. Soms moet je dus gewoon een sprong durven wagen en je grenzen verleggen.

 

Iedereen speelt wel eens een spelletje
Soms draaien we graag rond de pot. Vaak is het een discussie over hoe we de rekening gaan betalen, maar af en toe gaat het over serieuzere zaken waarover we niet eerlijk durven zijn. Heb jij nog nooit verzwegen dat je eigenlijk toch geen gevoelens voor je date hebt om hem/haar niet te kwetsen?

 

Daten zal soms mislukken of irriteren 
Iemand nieuw leren kennen is een stressvolle ervaring. Het loopt maar zelden meteen van een leien dakje en soms moet je jezelf echt bloot durven geven om dan te horen te krijgen dat je date geen wederzijdse gevoelens voor je heeft. Maar laat je hierdoor vooral niet afschrikken.


Niemand is 100 procent zichzelf op de eerste date 

Op je eerste afspraak geef je natuurlijk niet meteen alles van jezelf prijs. Gewoon omdat je graag nog wat mysterie wil behouden of omdat je het nog te vroeg vindt om je hele leven uit de doeken te doen. Toch is het wel belangrijk om altijd eerlijk te zijn, zelfs al vertel je niet alles.


Broninformatie: Singlesite.nl (artikel mei)

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring