• *

Nieuws

Ongeschikte gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen. 
 

Wat een suffe plek

Jij hebt hem de vrijheid gegeven een plaats te bedenken voor jullie eerste date. Dat is niet makkelijk, dus dat gaf je graag uit handen. Het zou dan ook erg kort door de bocht zijn hem meteen af te rekenen op zijn keuze. Geef hem het voordeel van de twijfel en verzin volgende keer zelf iets geschikters.


Luchtig en vrolijk


Natuurlijk heb je gelijk dat je in een relatie over belangrijke zaken een zelfde soort mening hebt of een visie die dezelfde kant op neigt.

In een eerste date hoeft dat nog niet meteen boven tafel. Je eerste kennismaking mag een luchtig, vrolijk gesprek zijn, waarin zware onderwerpen niet nodig zijn.


Laat je speurwerk niet blijken


Mannen weten heus wel dat vrouwen nieuwsgierige aagjes zijn. Mannen willen toch ook weten met wie ze afspreken. Zij zullen ook zeker op internet gaan rondstruinen.  Hoe je aan je informatie kom maakt niet uit, laat het echter niet meteen blijken.


Zo knap en nog single


Je kunt je verbazing niet onder je stoel verborgen houden. Je date is zo knap maar nog single. Hoe kan dat? Maar met jou is toch ook niets mis en jij bent toch ook nog single. Bedenk dat eerst, voordat je jouw argwaan laat overheersen. Het kan niet anders, er moet iets zijn met jou.

Kinderwens


Van welke politieke partij je bent en hoeveel kinderen je wilt, dat hoef je niet binnen een uur vermeld te hebben. Het kan afschrikken.  Wanneer je wel huisje, boompje, beestje wil, maar niet met je betreffende date, dan kun je het ook gebruiken, voor schrikeffect.


Gelijkenis ex

Heb je al een relatie achter de rug, dan is het lastig om je date niet te vergelijken met je ex. Vergelijk gerust, maar zeg daar niks over. Ook niet op een volgende date. Een date weet dat het  moeilijk is te winnen van een ex.

Bron: singlessite.nl - juli 2014  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring