Overdrijven
Overdrijven is een vak. En daar zijn toevallig heel veel mannen goed in. Van ‘Ik kan een loft kopen van wel €400.000’ tot ‘Ik speel op werk de baas over een team van 60 mensen en ze doen alles wat ik maar zeg’. Bij zulke mensen kun je de opmerkingen het beste delen door vijf en er dan twee bij optellen. Dan is het pas een beetje realistisch... 
  
Kleding
Sommige mannen kleden zich nog steeds als een tiener. Denk aan skatebroeken, sokken van The Simpsons of wat dacht je van een portemonnee aan een ketting? Het is natuurlijk altijd handig als een man een portemonnee bij zich heeft, maar aan een ketting?

Arrogant
Arrogantie is eigenlijk één van de grootste afknappers ever. Wat heb je nou aan een man die zich altijd te goed voelt en iedereen die ene nare blik geeft? Je hebt meer aan een man die lekker lacht en spontaan is. Weg met arrogantie.  

Overbeharing
Mannen kunnen er niets aan doen als ze enorm behaard zijn, maar ook voor die mannen valt er gewoon iets aan te doen. Vooral tenen waar ongeveer net zoveel haren op groeien als op z’n hoofd, is gewoon een enorme afknapper. Stel je voor dat je die tenen ziet tijdens je eerste date? Dan schrik je je toch kapot! 

Te druk met hun telefoon

Het kan dan wel zijn dat manlief zo’n geweldige goede baan heeft waarmee hij de wereld moet redden, maar af en toe een telefoon uit kan ook helemaal geen kwaad. Een telefoon die afgaat tijdens het eten, tijdens jullie favoriete serie en zelfs tijdens de bruiloftceremonie van je zus. Irritant dat het is. Je zou ‘m bijna expres in de wc pleuren. Rust. 

Stinkmannen
Knoflook, uien, kruiden…  Soms eet je zó veel van deze ingrediënten dat ze letterlijk je poriën uitspringen. Het is dan ook niet zo raar wanneer men er soms naar ruikt. Maar die lucht in de vroege ochtend in een overvolle tram? Dan is er toch iets mis gegaan met de douche, de tandenborstel of een niet zo schoon shirt. Of gewoon alle drie.

Domme/lompe mannen
Slimme mensen zijn sexy. Waarom? Omdat slimme mensen je aansporen tot denken. Ze dagen je uit. Looks zullen uiteindelijk verdwijnen, waar een slim brein bijna altijd tot het einde mee gaat. Ja, intelligente mensen hebben een stapje voor.

Bronvermelding: www.ze.nl - Vera