• *

Nieuws

Wanneer je ex een ander heeft

Jij en je ex zijn al een tijdje uit elkaar. Je geniet intussen van het single leven, of je hebt misschien al een andere, nieuwe relatie in het vooruitzicht. En dan ineens zie je op Facebook dat hij (of zij) iemand anders heeft! De fases die dan volgen zijn heel erg herkenbaar.  

1. Shock
Wat? Je ex heeft een ander? Je kan het maar moeilijk geloven en hebt wat tijd nodig om dit te verwerken. Is dit een grap? Heeft hij zijn Facebook ergens laten openstaan en is dit een flauwe grap van een van zn vrienden?

2. Jaloersheid
Ok, hij flirtte achter je rug met je vriendinnen en voerde geen zak uit in het huishouden, maar er was een tijd waarin jullie iets hadden. Hoe durft dat mens met jouw ex aan de haal gaan?!

3. Woede
Pardon, hij heeft een ander? N heeft hij ineens besloten dat hij wel een vaste relatie wil en zich wil binden? En n kan hij wel die belachelijke sandalen weggooien en zijn snor afscheren? Alsjeblieft zeg.

4. Opluchting
Eenmaal dat je over het feit heen bent dat jj dat had moeten zijn, besef je dat jij dat had kunnen zijn. Dan herinner je je weer dat je blij bent dat je zijn onderbroeken niet meer moet wassen en niet meer naar zijn keiharde gesnurk moet luisteren. Oef, daar ben je mooi aan ontsnapt.

5. Amusement
Lachen met andermans miserie is niet netjes, maar als je je bedenkt dat zijn nieuwe vlam nog geen idee heeft van zijn bizarre verzameling porseleinen poppen, kan je niet anders dan het uitproesten van het lachen.

6. Medelijden
Och arme, de arme meid heeft geen idee wat haar te wachten staat. Aan de ene kant wil je ze waarschuwen dat volwassen niet in zijn woordenboek staat en dat hij vaak 17 uur lang videospelletjes zit te spelen. Maar aan de andere kant is het leven een strijd en heb jij zo je eigen problemen.

7. Triomf
Laat ze maar romantische fotos van hun tweetjes posten, jij weet waaraan je nipt ontsnapt bent. Jij krijgt jouw moment wel nog, met iemand die tenminste wél weet dat witte kousen en sandalen geen goede combinatie zijn. Maar dan wel wachten tot je hem gevonden hebt voor je hem van je Facebook gooit?

Broninformatie: Singlessite - juli 2015


  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring