• *

Nieuws

Hoe verleid je een man en hoe trek je zijn aandacht?

1. WEES JEZELF

Probeer zoveel mogelijk jezelf te zijn. Doe je niet anders voor dan je bent. Mocht het ooit iets worden, dan kan je dat onmogelijk volhouden. Er is niks mis mee om je zo goed en leuk mogelijk voor te doen, maar blijf jezelf. Je wilt tenslotte de aandacht trekken voor wie je echt bent niet voor hoe je je voordoet.

Er is één kleine uitzonderingů.

2. GEDRAAG JE ZELFVERZEKERD

Als je iemand aantrekkelijk vindt en je wilt iemand verleiden, gedraag je dan een beetje zelfverzekerd. Ook al voel je je niet zo, probeer het niet te laten merken. Onzeker gedrag wordt niet als iets positiefs gezien, het nodigt niet uit tot het maken van contact en trekt ook niet de aandacht. Je zelfverzekerd gedragen betekent natuurlijk niet dat je je overdreven moet aanstellen.

3. BESTEED AANDACHT AAN JE UITERLIJK

Uiterlijk is niet belangrijk, wordt wel gezegd. In de praktijk pakt dat anders uit. Bij een eerste indruk is het uiterlijk juist heel belangrijk. Bij aantrekkingskracht speelt een verzorgd uiterlijk een grote rol. Als je weet dat je er op je best uitziet dan voel je je aantrekkelijker, dan krijg je daar meer zelfvertrouwen door en dat helpt weer om je zelfverzekerd te gedragen. Draag kleding die prettig zit en waar je je goed in voelt. Verzorg je haar, je make-up en ook belangrijk: je handen.

4. LAAT EEN GEUR ACHTER DIE BLIJFT HANGEN

Zeker zo belangrijk als je uiterlijk als je iemand wilt verleiden is geur. Geur is heel belangrijk bij een eerste ontmoeting en het ligt in het verlengde van een aantrekkelijk en verzorgd uiterlijk. Nu heeft iedereen wat geur betreft zijn eigen smaak. Zorg in ieder geval dat je fris ruikt en kies een geur die bij jou en bij de gelegenheid past. Te veel parfum is meestal een afknapper.

5. EEN VLEUGJE MYSTERIE

Geef jezelf niet meteen helemaal bloot. Lach ingetogen om grapjes, observeer en voer niet het hoogste woord. Doe niet precies wat er van je verwacht wordt en laat wat te raden over. Dat roept interesse op en trekt de aandacht. Dat smaakt naar meer en je zult de aandacht van een man zo niet alleen eerder trekken, maar ook langer vasthouden.

6. WEES VROLIJK

Vrolijke mensen zijn aantrekkelijker en trekken de aandacht naar zich toe. Bovendien zie je er beter uit als je lacht. Laat je dus van je vrolijkste kant zien.

7. ZACHT EN VROUWELIJK

Draag zachte, aaibare kleding. Je zult er vrouwelijk en verleidelijk in uitzien.

8. DOE JE EIGEN DING

Richt je niet teveel op je omgeving en laat niet merken dat je je bewust bent van alles wat er om je heen gebeurt. Ga niet te zeer om je heen kijken maar houd de aandacht bij jezelf. Je zult hierdoor meer aandacht trekken dan als je actief gaat rondkijken of je aandacht krijgt en gezien wordt.

9. GEEF HEM JE VOLLE AANDACHT

Mocht het tot een contact komen, geef hem dan je volle aandacht. Beter nog, doe alsof hij de enige man op aarde is. Wees ge´nteresseerd en luister naar wat hij te vertellen heeft.

10. KIJK HEM IN DE OGEN

Maak oogcontact met iemand die je interessant vindt en wilt verleiden. Kijk hem, zeker als je met iemand praat recht in de ogen. Worden zijn pupillen groter als hij met je praat? Dan is hij zeker ge´nteresseerd.

Broninformatie: Rubriek.nl/liefde: Hoe verleid je een man?

 

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring