• *

Nieuws

Carnaval na je scheiding

Dit weekend barst in het zuiden van Nederland het carnavalsgedruis weer los. Heerlijk een paar dagen feesten en lol maken. Dat is eigenlijk goed voor iederéén! Dus ook al zit je even niet lekker in je vel: probeer het los te laten, trek iets aan waarin je onherkenbaar bent en ga op stap. Hierbij wat tips voor een onvergetelijke carnaval.

1. Met carnaval is iedereen veel losser dan normaal. Dus ook al ben jij single, dat wil niet zeggen dat iedereen die je tegenkomt en die met je gaat flirten ook single is. De eerste tip is dus: laat je hart thuis, geniet van alle aandacht die je krijgt maar wordt niet verliefd.

2. Drink veel maar drink niet te veel. Het is toch wel fijn als je de volgende dag nog weet wie je gezoend hebt en met wie je ongegeneerd hebt staan te sjansen.

3. Iedereen kletst met iedereen. Zoek niet achter ieder gesprek een potentieel gevaar óf nieuwe liefde. Er is niks leuker dan ongeremd een gesprek aan te gaan met je buurman of buurvrouw, ongeacht het uiterlijk of de leeftijd. Gewoon een beetje flauwe klets!

4. Zorg voor een goede bodem voordat je op stap gaat! Een lekkere pasta, een goed gevulde kop snert of iets dergelijks, zorgt ervoor dat je niet een heel leuk deel van de avond moet missen omdat je al in de taxi naar huis zit….

5. Ga eens op stap naar andere cafeetjes als normaal. Je leert nieuwe mensen kennen én de kans dat je je ex niet tegenkomt is veel groter:-)

6. Ga met vrienden en vriendinnen die hetzelfde carnaval vieren als jij! En houdt aan: samen uit, samen thuis. Het is nl heel erg jammer als je er halverwege de avond achter komt dat de rest al naar de volgende kroeg is verdwenen of al naar huis is…

Bronvermelding: nieuwestap.nl

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring