• *

Nieuws

De 25 beste tips en ideeen voor valentijnsdag: Hoe je geliefde te verrassen!

(1) Bloemen geven

Wat het altijd goed doet is natuurlijk het bosje bloemen. Een mooi bosje (rode) rozen voor je partner doet het altijd goed: man of vrouw. Stuur de bloemen naar huis of naar het werk. Een potje met vergeet-me-nietjes is origineler maar moeilijker te vinden.

(2) Valentijnskaart sturen met een romantisch gedicht erop

Een lieve kaart om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt.

Eventueel met een lief Valentijnsgedichtje erop. Je kunt natuurlijk ook een Valentijns e-card sturen.

3) Romantisch etentje bij kaarslicht

Dek thuis de tafel heel mooi en kook iets bijzonders.

Helemaal tof: maak een menu en geef elk gerecht een naam die verwijst naar de naam van de ander of naar dingen die je samen hebt gedaan.

Lees hier heerlijke recepten over zelf Indisch etenGrieks eten of Mexicaans eten. Samen uit eten gaan is ook goed: vele restaurants bieden speciale Valentijnsdinners.

(4) Een dagje Spa

Lekker door ontspannen samen naar een health spa gaan is natuurlijk hemels maar je kunt jouw partner/geliefde ook een cadeaubon voor een dag beauty treatment geven.

(5) Romantische film samen kijken


Niets knusser dan samen thuis op de bank een leuke romantische film kijken. Voor inspiratie kijk op de volgende lijst: top 100 beste romantische films en romantische komedies aller tijden.

(6) Chocolade geven

Het meest sensuele voedsel wat er bestaat: chocolade. Je gaat je er beter van voelen ook nog. Iedereen houdt er van. Chocolade zit boordevol stoffen die ons geluksgevoel verhogen.

(7) lingerie / spannende boxershort geven

Een cadeau voor hem (mooie boxershort) of voor haar (sexy lingerie). Hiermee laat je jouw partner zien dat je hem/haar aantrekkelijk vindt.

(8) Trip down memory lane

Ga op 14 februari samen met je partner naar de plek gaan waar je elkaar voor het eerst hebt ontmoet of voor het eerst hebt gezoend.

(9) Diamonds are a girls best friend

Wie krijgt er niet graag bling? Mooie juwelen (ring met saffieren of diamanten?) voor haar, een stoer horloge voor hem. Laat zien wat de ander jou waard is!

(10) Bak zelf een taart

Bak zelf een taart of cake, bij voorkeur een hartvormige en decoreer deze met zoete icing. Schrijf met gekleurde icing "my Valentine" er op. Lekkere muffins of brownies bij het ontbijt doen het ook goed!

(11) Geef een lief pluche dier.

Wie smelt er niet bij de aanblik van een lieve teddy beer of een pluche hondje met een hartje erop? Gegarandeerd succes!

(12) Music for lovers

Stel zelf een cd samen met haar of zijn favoriete romantische muziek. Je mag natuurlijk ook een CD kant en klaar kopen. Denk ook aan de muziek die te horen was toen jullie elkaar leerde kennen of andere muziek waar jullie beiden mooie herinneringen aan hebben. Kijk bijvoorbeeld bij de top 50 romantische muzieknummers voor Valentijnsdag.

(13) Rozenblaadjes in bed

Bestrooi de weg naar de slaapkamer en naar je bed met de roze of rode bloemblaadjes van rozen. Leg een mooi cadeautje op bed het neer en steek zoveel kaarsjes op als dat je dagen, weken, maanden of jaren bij elkaar bent.

(14) Spam your lover

SMS bombardement. Stuur je geliefde elk uur een Valentijns SMS of WhatsApp bericht met een reden waar je zoveel hem/haar houdt. Bijvoorbeeld een van de volgende berichten:

♥Jij bent de enige voor mij♥

♥Ik wordt blij als ik aan jou denk♥

♥XXX♥

♥Ik denk aan je♥

♥Je maakt me blij♥

(15) Sentimental journey

Maak een mooi fotocollage en lijst die in (of laat dat doen). Zoek foto’s uit waar jullie liefde uit blijkt, bijvoorbeeld foto’s waarop waar jullie elkaar intens aankijken of elkaars hand vasthouden.

(16) Party time

Geef een feestje voor vrienden en bekenden met als thema de liefde. Kleed je bijvoorbeeld zoveel mogelijk in rode kleren. Of de vrouwen in wit gekleed en de mannen in zwart.

(17) Lekker geuren

Geef je partner een lekker geurtje: een parfum of een lekkere badolie. Stop er een zelfgeschreven Valentijnskaartje bij. 

(18) Post-its ophangen

Hang het hele huis vol met gele post-it notes waarop je allemaal lieve dingen schrijft. Je kunt daarnaast bij elke post-it iets lekker neerleggen zoals een hartjesbonbon of een stukje chocolade.

(19) Ontbijt op bed

Verras je geliefde met een champagne ontbijt op bed. Zorg voor kleine kaarsjes en zorg voor mooi hartvormige servetjes. Wat dacht je van een paar onvervalste "we belong together mokken"?

(20) Samen uit dansen gaan.

Breng je geliefde naar een club en ga lekker samen dansen. Of het nou sensuele salsa, passionele tango of gewoon lekker clubbing is. Dansen is altijd goed! Je kunt hem of haar natuurlijk ook een gezamenlijke danscursus cadeau doen.

(21) Versier je huis met ballonnen

Koop een groot aantal met helium gevulde, roze ballonnen die je in de woonkamer of slaapkamer laat opstijgen. Hang aan elke ballon een touwtje met daaraan een brief met iets liefs erop geschreven, een bonbon, een suikerhart of een foto die jouw dierbaar is.

(22) Message in a bottle

In sommige tijden voelen we ons als een zeeman die verloren ronddobbert op zee. Stuur je geliefde een "boodschap in een fles”. Vertel hem of haar waar je ronddobbert en hoe ze jou kan vinden. Stop er wat lieve zoetjes bij of vul de fles met gekleurde suiker.

(23) Honderd kusjes

Schijf honderd briefjes met honderd verschillende kusjes en plak deze door het hele huis. Denk aan briefjes als "kus op je oorlel”, "kus op je rug”, "lange kus”, "passionele kus”, et cetera.

(24) Redenen waarom ik van je hou

Maak een mooie collage met foto’s van jullie tweeën en schrijf daarbij de redenen waarom je van hem of haar houdt.  

(25) Geef hem/haar een massage

Laat het bad vol lopen, ga lekker lang in bad en masseer je partner daarna met een lekker ruikende massage olie. Wat daarna volgt...dat mag je zelf verzinnen!

Happy Valentine!

Bronvermelding: tallsay.com
  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring