• *

Nieuws

40Plus vrouwen, niks mis mee

Wat mooi is, is voor iedereen weer anders. Wel zijn er een soort aannames dat wanneer je als vrouw ouder wordt, je na je veertigste toch echt je grens van schoonheid hebt bereikt. Een man die zelf de 40 ruim voorbij was, werd uitgedaagd zich eens serieus te verdiepen in leeftijdsgenoten, in plaats van alleen te daten met jongere vrouwen. Niks mis met vrouwen boven de 40, was zijn bevinding.

Waarom gaan mannen altijd voor jongere vrouwen?
Wie of wat is mooi en sexy?  Er is het idee dat  vrouwen hun grens bereikt hebben bij hun 40e. Een blogger met deze strikte voorinname, liet zich overhalen niet langer alleen jongere vrouwen mee uit te nemen maar ook energie en tijd te steken in vrouwen van boven de 40. Hij stelde zijn mening bij en gebruikte dit onderwerp om over te bloggen.

Niks mis met vrouwen boven de 40
Waarom gaan mannen altijd voor jongere vrouwen? Jeugd, looks, energie, vitaliteit, speelsheid? De blogger nam de proef op de som en ging uit met vrouwen tot 45 jaar. Hij kwam uit op vier opvallende conclusies.

1. Vrouwen hebben een dosis zelfvertrouwen
Vrouwen boven de 40 hebben veel levenservaring. De meesten gingen al door een huwelijk, een scheiding en/of hebben al kinderen. Zij weten dat ze niet moeten wachten op een nieuwe partner, maar dat ze zelf erachteraan moeten. Ze weten wat ze willen en zitten prima in hun vel. Ze weten wat ze waard zijn en kennen hun eigen schoonheid. Ze gaan zich niet bij voorbaat al aanpassen aan een man. De juiste balans te vinden dat hebben ze uit vorige relaties reeds geleerd.

2. Vrouwen zijn direct
Vrouwen van 20-30 jaar zijn nog niet zo overtuigd van zichzelf. Ze zijn soms onzeker over zichzelf. Vrouwen boven de 40 maken die fout nog zelden. Geen passieve agressiviteit meer, of een indirecte aanpak waarbij de man moet raden naar haar gevoelens en dan verbaasd is als ze opeens uitbarst. Als er iets niet klopt, zeggen ze meteen waar het op staat. Het probleem is sneller uitgepraat en alles is weer in orde.

3. Vrouwen zijn vrij
Wat bij veel mensen onbekend is, is dat de meeste huwelijken door de vrouw beŽindigd worden. De kans is groot dat vrouwen boven de 40 het heft in eigen handen genomen hebben om een relatie stop te zetten. Zij willen ze niet nog eens vast zetten in een andere slechte relatie.  Ze willen daarbij ook niet, dat de man ongelukkig is. Er is voldoende ruimte voor jou, maar ook voor zichzelf.

4. Vrouwen zijn aantrekkelijk
Het is natuurlijk van belang hoe een vrouw zich al die jaren voor haar 40e verzorgd heeft. Heeft ze dat zowel fysiek, mentaal en emotioneel goed gedaan, dan is de kans groot dat ze enorm sexy is.

Ze houdt zich niet langer bezig met wat anderen denken over liefde en seks, maar doet wat goed voelt voor haarzelf. Het is zeer bevrijdend en je kan gewoon jezelf zijn. Ze vertellen meteen wat ze verwachten en creŽren de ruimte om open en eerlijk te zijn. Dat betekent dat er op verschillende levels een klik te maken is, denk aan intellectueel, vriendschappelijk of sensueel vlak.

Broninformatie: Singlessite 
  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring