• *

Nieuws

Date googlen ja of nee?

Via social media is het steeds makkelijker om iets over iemand zijn achtergrond te weten te komen. Maar is het ook verstandig om dit te doen? Je kunt, als je iemand opzoekt een stukje veiligheid creëeren en daarmee de kans om eventuele teleurstellingen voorkomen verkleinen. Het grote gevaar van iemand checken op internet (backgroudcheck) is dat je verwachtingen/wensen niet voldoen aan het beeld van wat je van deze persoon hebt gevormd. Er zijn singles die liever de moeite niet nemen om iemand beter te leren kennen op basis van de gegevens die ze hebben gevonden op het internet.

Ik als relatiebemiddelaar raad het daarom ook altijd ten strengste af om dit te gaan doen. Net als What’s Appen met elkaar voor je elkaar ontmoet hebt (vaak zien singles dan elkaars foto). Het kan best zijn dat de informatie en de foto(s) die je ziet verouderd zijn. Of je trekt op basis van de informatie die je vindt of het beeld dat je ziet van de single verkeerde conclusies. Ontmoet iemand ten minste een keer in levende lijven en trek daarna pas je conclusie. Drink gewoon gezellig een kop koffie met elkaar en leer elkaar via "de ouderwetse” manier kennen.

Met de overvloed aan informatie via social media bestaat de kans dat iemand ook jou gaat googlen. Pas daarom altijd op met wat je op het net zet! 

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring