• *

Nieuws

Aantrekkelijke mensen vinden moeilijker een partner

Dat daten gemakkelijk is als je aantrekkelijk/mooi bent, is in veel gevallen niet waar.

Veel mooie mensen met een goed karakter, zowel man als vrouw, hebben vaak problemen met het vinden van een geschikte dating partner.

Aantrekkelijke mensen krijgen vaak betere banen en genieten bepaalde privileges. Ze hebben vaak een streepje voor. Maar hoe zit dat nou bij het vinden van het partner, gaat dat ook een stuk soepeler? Dat valt in de praktijk reuze mee. Er zijn een aantal clichés over mooie mensen die dit onderstrepen. We noemen er een paar:

-       Een echte mooie man/vrouw heb je nooit voor je alleen

-       Hoe mooier de man of vrouw hoe moeilijker ze te versieren is

-       Een mooie man/vrouw kan elke man krijgen, waarom zou ze dan voor mij kiezen?

Aantrekkelijke mensen worden door de "gemiddelde" persoon genegeerd, omdat ze denken toch geen schijn van kans te maken. Als je een aantrekkelijke persoon ziet, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je ermee in contact komt. Als je wel aantrekkelijke mensen tegenkomt, maar geen contact legt, mis je veel goede kansen voor een nieuwe relatie. Stap er op af en grijp je kan, een mooi uiterlijk alleen is niet alles. Bovendien nee heb je ja kun je krijgen!

Tenslotte zullen aantrekkelijke mensen ontdekken dat ze met veel geduld uiteindelijk de juiste partner kunnen vinden. Mits ze niet te kritisch zijn natuurlijk, succes!

Broninformatie: Amy Owens / Viva Forum / Aantrekkingskracht.com / Mirjam Windrich

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring