• *

Nieuws

7 tips om een vrouw te verleiden

Een vrouw verleiden is eingelijk geen kunst, omdat een vrouw zich laat verleiden als ze het wilt. De mens is van nature erg gesteld op fysieke kenmerken, dus die goed gebouwde man met een knap gezicht, zal vele vrouwen harten sneller doen kloppen als hij ergens binnenstapt. Deze man zal geen moeite hebben een vrouw te verleiden.

Een knappe man of een mooie vrouw hebben het voordeel van de natuur meegekregen en hebben weinig of geen verleidingskunsten nodig om iemand te veroveren. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en zal niemand begijpen wat een vrouw zo aantrekkelijk vindt in een man die helemaal niet knap of goed gebouwd is.

Ze kent alle veroveringstechnieken die je bij haar wilt toepassen van buiten.

Dit is de naakte waarheid, en moet niet onderschat worden. Het wordt vrouwen namelijk met de paplepel meegegeven om mannen niet te vertrouwen. Helaas is dat zo om logische redenen.
De kunst is om de vrouw als een individu te zien en haar te leren kennen. Dus niet generaliseren en denken dat ze allemaal hetzelfde zijn en zullen vallen voor je trucjes.

Deze fout maken vele mannen en falen in hun streven om een vrouw te verleiden. De kunst is om jezelf als man zodanig op te stellen, dat de vrouwen je aantrekkelijk vinden, voordat je zelfs het woord tot hun hebt gericht. Het komt erop neer dat jij jezelf zodanig dient te gedragen en presenteren aan je omgeving, dat jij op een positieve manier opvalt.

Een vrouw verleiden met 7 tips:

1. Je eerste indruk is altijd belangrijk. Hoe je er ook uitziet en hoe cliché het ook klinkt, het blijft een feit dat kleren de man maken. Dit houdt niet alleen in dat je kleding goed zit, maar dat je er altijd schoon en verzorgd uitziet. Dit is altijd een pluspunt en verhoogt je kansen om een vrouw te verleiden.

2. Wees Positief. Als je ergens binnenstapt en je iedereen goed behandelt en vriendelijk begroet, val je meteen op als een positieve figuur en zul je natuurlijk ook op de vrouwen die je al dan niet wilt verleiden een goede indruk maken. Deze attitude zul je jezelf moeten aanleren, omdat dit een van de belangrijkste kwaliteiten is die een man kan hebben die vrouwen zullen begeren.

3. Behandel alle vrouwen met respect. Ook als je ze niet aantrekkelijk vind. Dit lijkt misschien een algemene regel, voor goed fatsoen, maar vaak zien we mannen zich uitsloven voor een vrouw die zij begeren en onbeleefd zijn tegen andere vrouwen die ze misschien onaantrekkelijk vinden. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan aan de vrouw die je wilt verleiden, en je kansen bij haar daardoor verkleinen.

4. Buit je talenten uit. Om op te vallen of indruk te maken op de vrouw die je wilt verleiden. Als je een instrument bespeelt, of goed kunt zingen kun je die talenten gebruiken om indruk te maken op een vrouw die je begeerd. Het is altijd een pluspunt als je iets meer te bieden hebt dan de doorsnee man.

5 Lieg niet. Het is nergens voor nodig om te liegen en jezelf beter voor te doen dan je bent. Al heb je met leugens vrouwen kunnen verleiden, dit zal slechts tijdelijk resultaten opleveren maar zal je naam voorgoed besmeuren als je eenmaal door de mand bent gevallen.

6. Iedere vrouw is gesteld op een gemeend compliment. Als je een vrouw wilt verleiden is er zeker iets dat je aantrekkelijk vindt aan die vrouw. Het is daarom niet moeilijk om haar te complimenteren. 

7. Leer dansen als je het nog niet kan. Dansen is een goede manier om dichtbij iemand te komen die je wilt verleiden. Je kunt dan zelfverzekerd een vrouw ten dans vragen, omdat je weet dat je jouw danspartner goed zult begeleiden en niet op haar tenen zult trappen. Tijdens het dansen kun je bijvoorbeeld snel een complimentje fluisteren in haar oor. Je zult gelijk merken als ze het leuk vindt, omdat je haar vasthoud en haar reactie beter kunt volgen.

Broninformatie: Topflirten


 
  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring