• *

Nieuws

Benching

Na het populaire ghosting - het compleet negeren van iemands bestaan - is er nu een nieuwe datingtrend aan het ontstaan: benching.

Deze term betekent dat iemand (in dit geval de bencher) je wel aardig vindt, maar de bencher twijfelt nog behoorlijk of hij/zij een relatie met je mee wilt aangaan. Meestal weet de bencher al dat het een nee gaat worden. Deze personen vinden je wel aardig genoeg om je niet te lozen en genieten van alle aandacht die hij/zij krijgt, maar zijn niet van plan om een relatie met je aan te gaan. Je mag dus even op de bank (bench) wachten totdat je weer "nodig” bent.

Ga je samen uit dan krijg je alle aandacht maar dan zou het kunnen zijn dan je daarna lang niets meer van die persoon hoort, totdat hij/zij weer behoefte heeft aan wat aandacht en jij weer op mag komen draven. Als jij degene bent die 'gebencht' wordt, dan kan het moeilijk zijn om je hiervan los te koppelen. Je weet niet waar je aan toe bent en hebt totaal geen zekerheid. Waarom laat de gebenchte dit dan toch gebeuren?

Men vindt degene die 'bencht' veel te leuk, waardoor men moeilijk de verleiding kan weerstaan

of

De bencher lijkt over een zesde zintuig te beschikken. Want iedere keer wanneer je besluit er klaar mee te zijn of om met iemand anders te daten, probeert die persoon zich weer voor je te winnen. Ons advies? Stoppen hiermee, je wordt er doodongelukkig van. Kies voor je eigen geluk.

 

Bronvermelding: Glamour

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring