Daten is plezier hebben


Heb je nog geen leuke baan en heb je nog geen leuke partner, dan is er werk aan de winkel. Het is van het hoogste belang dat je plezier hebt en dat je omgeving zodanig is ingericht dat er geen dag voorbij gaat dat jij geen plezier hebt gehad.Dan moet je gaan daten. En weet je, daten is plezier hebben.

Plezier hebben vergroot je verleidingskracht


Denk jij dat plezier hebben hoort bij de periode dat je jong bent en dat dat stopt na het vinden van een baan, het verdienen van de huur, het krijgen van een schuld, het aflossen van schulden, ontslagen, het kopen van een huis, enz.?  Laat niet alsjeblieft niet gebeuren. Plezier hebben en uitstralen kan je verleidingskracht enorm vergroten. Het kan je stijl zijn of niet. Maar het gaat om de intentie.

Basisprincipes voor plezier hebben


Lachen. Glimlach altijd als je iemand benadert. Dit toont aan dat je vriendelijk bent, en er bent om plezier te hebben. Tevens toont het je eigen kracht. Dit is een universele regel en geldt eigenlijk in alle situaties, voor alle mensen. Probeer de ander aan het lachen te brengen. Of probeer een leuk gesprek te hebben. Je zult zien dat het je een goed gevoel geeft. En dat is niet omdat je iets van hen wil! Heb de instelling dat iedereen in eerste instantie vriendelijk is en zich als zodanig gedraagt. Als iemand niet wil praten, zullen ze dat je laten weten. Neem hierbij niets persoonlijk. 

Plezier moet een gewoonte worden


Plezier moet een automatische gewoonte worden, net als tandenpoetsen (met uitzondering van het feit dat je het veel meer moet doen dan twee keer per dag!). Wanneer je deze principes in gedachte houdt, zal dit ervoor zorgen dat je de hele dag altijd een connectie hebt met andere gelijkgestemde mensen. Wordt verliefd op het sociale proces. Gewoon er even uit en genieten. Maak het je missie om een ​​goede tijd te hebben! De rest komt vanzelf. Ga er dus ook op uit om je plezier en de kans op een geslaagde date te vergroten.

Broninformatie: Singlessite