• *

Nieuws

Redenen om toch te gaan daten

We geven het ruiterlijk toe: daten is hartstikke spannend. Vooral als je diegene nog niet zo goed kent. Maar het is ook ontzettend leuk en spannend.

Wat trek je aan, waar spreek je af. De eerste ontmoeting zal in het begin best een beetje eng zijn maar als je eenmaal aan de praat bent geraakt en het ijs is na de eerste minuten gebroken, dan heb je meestal een hele gezellige avond.

Nieuwe mensen ontmoeten

Of je nou wel of geen romantische klik hebt, nieuwe mensen ontmoeten is altijd leuk. Het is verfrissend en het kan je zelfs nieuwe inzichten krijgen. Het geeft energie, zelfs als de vervolgdate uitblijft.

Vriendschap

De intentie van daten is natuurlijk dat je er een relatie aan overhoudt. Maar vriendschap is ook waardevol. Als de klik er wel is, maar de fysieke klik uitblijft, kan je wel een nieuwe vriend hebben ontmoet.

Je komt door op nieuwe plekken

Een cafeetje of een terras kan leuk zijn om iemand te ontmoeten. Maar hoe leuk is het als je date je naar allerlei verschillende nieuwe plekken of steden brengt die je nog niet kende?  

Je stapt uit je comfort zone

Weleens gehoord van het gezegde ‘de magie gebeurt buiten je comfort zone’? Duidelijker dan dat gaat het niet worden. Af en toe is een beetje ongemak juist goed voor je. Want daar schijn je van te groeien als mens.

Je weet steeds beter wat je zoekt

Misschien heb je eerst twee dates die geen groot succes zijn, voor je een spetterende date hebt. Maar juist door afspraakjes die niet voor verliefdheid zorgen, weet je steeds beter wat je zoekt in een man.

Dus zet je onzekerheden aan de kant en neem die stap!

Bronvermelding: Singlessite

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring