• *

Nieuws

Meer Sexappeal? Zo doe je dat!

Ook zin om weer eens te worden nagefloten? In 7 stappen krijg je dat voor elkaar, want iedereen kan sexy worden. Beloofd!

1 Verleg je grenzen

Voor de één is dat autorijden in een vreemde stad, voor de ander alleen op reis gaan, skydiven of een speech geven. Doen! Want routine is fijn, maar sleur is saai. Iets nieuws ondernemen zwengelt zowel adrenaline als endorfine aan, een gelukshormoon. Die combinatie helpt je aan meer zelfvertrouwen en dat straal je uit. 

2 Laat wat huid zien

Zorg alleen wel dat er nog iets te raden valt. Jennifer Aniston doet dit briljant: kort rokje? Dan lange mouwen of een col. Klassieke jurk? Torenhoge hakken eronder. Jeans? Topje met een vleugje decolleté. Gouden tip: een hakje verlengt je been, verbetert de houding, laat je langer en slanker lijken en zorgt voor een net iets mooier loopje. 

3 Denk aan de details

Investeer wekelijks een half uurtje aan de broodnodige lichaamsstyling: ontharen, manicure, pedicure. Naar beneden kijken en gelakte nagels zien voelt al sexy.

4 Breek met stijlsleur

Iedereen kijkt met meer zelfvertrouwen in de spiegel na wat lipstick, een snufje poeder en een likje mascara. Maak je jezelf al jaren op dezelfde manier op? Boek eens een make-over van een professionele visagist of stylist. Echt niet om ‘helemaal anders’ te worden, maar een professionele update (andere coupe, eigentijdse make-up, nieuw montuur) kan net het verschil maken.

5 Dansen tot de zon opkomt

Soms zit meer sexappeal in het simpelweg van die bank afkomen. Trek iets leuks aan, ga naar een optreden van je favoriete band, dans alsof je weer zeventien bent en geniet: hoe meer je beleeft, hoe meer leven je uitstraalt.

6 Flirt tot je erbij neervalt

Oogcontact maken, mensen groeten, glimlachen, je ogen laten twinkelen – als je uitstraalt dat je in bent voor contact, verandert je hele uitstraling en lok je positieve reacties uit. Oefen maar eens: kijk die man in de trein even aan en glimlach. Wedden dat hij jouw blik de hele rit zal zoeken?

Bronvermelding: De Telegraaf - Vrouw Magazine - Ella Vermeulen (12 april 2013) 

 

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring