• *

Nieuws

Vrouwen voelen zich aantrekkelijker in de zomer!

Twee derde van de vrouwen voelt zich aantrekkelijker in de zomermaanden. Daarnaast blijken juni tot en met augustus ook gelukkigere maanden.

Zo beweert onderzoek van de British Summer Time Report onder 2.000 Britten.
Als het zonnig weer is lacht 88 procent van de vrouwen meer dan normaal. Bij de mannen is dit bij 84 procent het geval. Bijna alle vrouwen (92 procent) houden van de zomer. 

Kleding
Vrouwen kunnen in de zomer meer verschillende soorten kledingstukken dragen en dat geeft hen een fijn gevoel. Ze gebruiken kleding om er sexy uit te zien en zich zelfverzekerder te voelen. Een op de zeven vrouwen draagt zomerkleding als het niet zonnig is. 

Een derde van de vrouwen gaat al bij een temperatuur van 16 graden de zon in om een kleurtje op te doen. Een op de acht vrouwen gaat zelfs al uit de kleren voor de zon bij een temperatuur van 13 graden.

Daarnaast worden vrouwen gezelliger als het zonnetje schijnt. Het verbetert de gelegenheid om interactie uit te voeren. Het vrouwelijke geslacht is hier beter in dan mannen en ze voelen zich er ook beter bij.  

Sporten
Door de zon gaan vrouwen fanatiek fitnessen. Ze willen er goed uitzien zodra ze in bikini op het strand moeten verschijnen. Bij mannen ligt dit anders, hier gaat slechts 27 procent harder of meer sporten om er in zwembroek goed uit te zien. 

Door: Nu.nl/Vrouwonline (3 mei 2013)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring