• *

Nieuws

Vier manieren om daten leuker te maken

De weg naar de prins op het witte paard is lang en daten is niet altijd even leuk met alle kikkers die voorbij komen. Met deze vier tips maak je het jezelf wat makkelijker.

1. Geen hoge verwachtingen

Na date nummero zoveel raak je een beetje verveeld met het datingritueel. Bij ieder diner, bioscoopbezoek of picknick in het park worden je verwachtingen hoger. Je hoopt bij iedere man dat dit eindelijk de ware zal zijn. Maar aan een date beginnen met zulke hoge verwachtingen kan alleen maar teleurstellend zijn. Probeer er met open gedachten naar toe te gaan en probeer niet van te voren al je hele toekomst samen uit te stippelen.

2. Denk buiten de lijntjes

De films in de bioscoop veranderen niet zo snel en de restaurants in de buurt gaan op een gegeven moment ook vervelen. Probeer eens iets te doen tijdens je date dat je anders nooit doet. Eerste dates kunnen ontzettend spannend zijn en iets doen dat voor jullie allebei 'nieuw' is kan de druk van de ketel halen.

Ga bijvoorbeeld:

ē   Midget golfen

ē   Tentoonstellingen bekijken

ē   Bowlen

ē   Naar een restaurant in een stad die jullie niet zo goed kennen

3. Neem de leiding

Wacht zijn plannen niet af, maar kom zelf met ideeŽn. Zit je in een restaurant waar de bediening onaardig is of het eten vreselijk? Stel voor om het toetje te skippen en neem hem mee naar je favoriete bar voor een afzakkertje. Wil je de film die hij heeft uitgekozen echt niet zien? (Zombies en bloed, nee bedankt) Vertel het hem eerlijk en stel een andere film voor. Mee gaan in zijn plannen is prima, maar als je een kans ziet om de date leuker te maken, wees dan niet bang om dat aan te kaarten.

4. Doe iets actiefs

De bioscoop is leuk, maar waarom zou je niet voor iets spannenders kiezen? Natuurlijk wil je je niet letterlijk in het zweet werken om indruk te maken op je date, maar wat endorfine aanmaken kan geen kwaad. Neem samen een les klimmen bij een klimwand, ga frisbeeŽn in het park of speelt tikkertje. Het gesprek zal hierdoor veel makkelijker verlopen en je bent verzekerd van een hoop lol.

http://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/daten

  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring