• *

Nieuws

Vijf ideeŽn voor een romantische zomerdate


De dagen zijn lang, de zonsondergangen zijn fantastisch en de temperaturen zijn goddelijk: De zomer is het ideale dateseizoen. Maak er gebruik van! Sleep je relatie uit de sleur en plan een romantische zomerdate.

  Picknicken

  Op het strand, in het park, in jullie achtertuin: het maakt niet waar, als jullie maar even oog hebben voor elkaar en de televisie uitstaat. Spreid een kleed uit, koop de lekkerste hapjes en een goede fles wijn. Geniet van elkaars aanwezigheid en van het buiten zijn. Blijf op tot de zon ondergaat.

  Toerist in eigen stad

  Speel dat je toerist bent in je eigen stad of dorp. Ga eindelijk eens samen naar die film die jullie al zo lang willen zien, ga lunchen in dat nieuwe restaurant waar je vriendin het al maanden over heeft en drink een borrel op dat veel te dure terras. Verlies jezelf in je eigen omgeving.

  Vliegeren

  Ga samen een dagje naar het strand en huur of koop een vlieger. Trek je schoenen uit. Klungel wat met de touwtjes zodat jouw redder in nood je direct te hulp schiet. Niets is lekkerder dan de zon op je hoofd en de ruisende zee nabij. Eindig de dag met een heerlijk diner in een strandtent.

  Rondcruisen

  Ontvlucht je huis, dorp of stad: laat je partner een route uitstippelen, stap in de auto en laat je verrassen. Laat hem naar die mooie plekjes die Nederland rijk is, rijden. Neem een picknickmand mee en stop op dat ene plekje dat complete rust uitstraalt. Even niemand om je heen: vandaag staat in het teken van jullie samen!

  Fonteinhoppen

  Toegegeven, het klinkt wat onconventioneel, maar is dat niet nét wat jouw relatie nodig heeft? Ga naar de dichtstbijzijnde stad en zoek uit waar de grootste fonteinen zich bevinden. Heb lef, trek je niets aan van anderen en spring samen de fontein in. Regel: je mag de fontein niet verlaten totdat je door- en doornat bent. Op naar het volgende waterparadijs!


  Bron: De Telegraaf - rubriek vrouw/relatie/daten-relatie

 • Contact
 • Disclaimer
 • Sitemap
 • Privacyverklaring