• *

Nieuws

Mannnen worden sneller verliefd dan vrouwen


Mannen worden sneller verliefd op het eerste gezicht dan vrouwen. Voor veel heren is een mooie buitenkant al genoeg om als een blok voor een vrouw te vallen. Daarentegen beoordelen vrouwen hun afspraakje liever op persoonlijkheid voordat ze verliefd worden.

Uit een Brits onderzoek blijkt dat mannen sneller hoteldebotel van hun date zijn dan vrouwen. Een kwart van de mannen ervaart zelfs liefde op het eerste gezicht en 29 procent is na slechts één date smoorverliefd.

Vrouwen lopen over het algemeen niet gelijk zo hard van stapel. Een eerst ontmoeting kan al een goede indruk maken, maar ze beoordelen potentiŽle partners liever op persoonlijkheid en interesses dan alleen maar op uiterlijk. Slechts één op de vijf vrouwen is bij de eerste aanblik al verliefd, één op de drie is het na een avond vol goede gesprekken.druk maken

Om een beetje indruk te maken op hun date, halen sommige mannen van alles uit de kast. Eén op de 20 mannen geeft toe weleens op te scheppen over zijn bedprestaties. Ongeveer net zo veel vrouwen schrikken hun potentiŽle partner af door bij de eerste date al over trouwen en kinderen te beginnen.

Onderwerpen waar je wél indruk mee maakt tijdens een afspraakje zijn imposante reiservaringen, muziekvoorkeur, werk, films en tv-programmaís.

De eerste vakantie als een koppel blijkt een big deal. Zo'n 80% noemt dit een mijlpaal in de realtie. Het wordt zelfs door veel respondenten gekozen als veel belangrijker moment in de relatie dan de ontmoeting met de schoonouders en vrienden.


Bron: Daily Mail - g door Laura Hiddinga


  • Contact
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Privacyverklaring