This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

 • 'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  • *

   Aantrekkingskracht

   Aantrekkingskracht tussen mensen is rationeel niet te verklaren. Aantrekkingskracht is vooral een chemisch proces. Welke factoren spelen mee om te bepalen wie aantrekkelijk is? Speelt uiterlijk een rol bij aantrekkingskracht? Wat heeft verliefdheid met aantrekkingskracht te maken? Hoe komt het dat we iemand bijzonder aantrekkelijk vinden? Of dat we iemand onweerstaanbaar vinden?
   *

   Alleen op vakantie? Waarom niet!

   Heb je zin om de mooiste plekken ter wereld te ontdekken, maar kun je geen reismaatje vinden? Waarom ga je niet alleen op reis? Het is jouw reis. Wil je uitgebreid shoppen op een marktje of juist wat drinken in dat gezellige cafeetje? Zeg het maar, jij bepaalt. Misschien doe je niets liever, misschien moet je even een drempel over om het te doen. Spring in het diepe en leer hierdoor jezelf (nog beter) kennen. 
   *

   Wanneer ben je weer klaar voor een relatie?

   Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen voordat wij je inschrijven bij ons relatiebemiddelingsbureau. Een hele belangrijke is sta je open voor een nieuwe relatie? Maar wanneer ben je nu daadwerkelijk klaar voor een relatie?
 1. Contactadvertenties

  • 1

   Rustige, hardwerkende en loyale ondernemer zoekt een vrolijke, ondernemende, representatieve vrouw

   Man 46 jaar - Midden-Brabant

   Hij is een rustige persoonlijkheid en heeft een vriendelijk, verzorgd voorkomen. Hij heeft licht blauw/grijze ogen en ziet er representatief uit. Deze ondernemer kleedt zich afhankelijk van de omstandigheden. Voor zijn werk draagt hij een jeans met een trui en is hij niet aan het werk dan gaat hij casual/sportief maar altijd verzorgd gekleed. Hij is 1.82m lang en heeft een slank postuur
  • 2

   Goed uitziende, vlotte, veelzijdige, ontwikkelde dame zoekt een man die ook haar kwetsbaarheid kan en wil zien

   Vrouw 61 jaar - Midden-Brabant

   Nieuwsgierig geworden na het lezen van bovenstaande titel? Lees dan snel het profiel van deze prachtige, representatieve single dame. Zij heeft halflang blond haar, groenbruine ogen en heeft een normaal postuur. Ze is 1.67 m lang en ziet er voor haar leeftijd erg goed uit (word meestal jonger geschat). Haar kledingstijl is divers en hangt een beetje af van de gelegenheid. De kledingstijl is vooral heel vrouwelijk. Ze draagt graag rokjes en jurkjes en meestal schoenen met hoge hakken (casual/chique).
  • 1

   Nuchtere, goed uitziende weduwnaar zoekt een maatje om leuke dingen mee te ondernemen

   Man 80 jaar - regio Midden-Brabant

   Hij is een verzorgde, nette man om te zien en oogt jonger dan zijn leeftijd. Hij gaat meestal gekleed in een nette pantalon, een blouse en soms een colbert. Truien daar houdt hij niet van (niet praktisch) en de stropdassen blijven ook meestal in de kast hangen. Hij heeft lichte blauwe ogen, mooie wit/grijze haren, is 1.72m lang en heeft en een normaal postuur.
  Cadeaubon

  Cheque to Date!

Welkom bij Relatiebemiddeling Brabant

Relatiebemiddeling Brabant is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaanden die woonachtig zijn in Noord-Brabant.  
 
Wil je op een aangename manier singles in het gemoedelijke Brabant ontmoeten? Bij ons ben je op de juiste plek! Wij doen onze uiterste best om voor jou leuke singles te vinden met wie je een afspraak kunt maken. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag met je mee. Jouw wensen zijn onze richtlijnen.  Wij gaan graag op zoek naar jouw toekomstige partner! 
 
Relatiebemiddeling Brabant staat voor professionele en persoonlijke relatiebemiddeling. Ons streven is om voor al onze singles in de buurt een geschikte partner te vinden. Wij zijn meelevend, discreet en werken doelgericht.