This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

 • 'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  • *

   Waarom mooie en slimme vrouwen vrijgezel zijn!

   "Hoe kan het toch dat jij nog niemand hebt gevonden", dit krijgen mijn (voornamelijk vrouwelijke) cliƫnten regelmatig te horen. Ze hebben alles mee. Ze hebben een mooi uiterlijk, zijn slim, hebben alles goed op orde, waarom heeft deze vrouw nog geen relatie? Willen mannen misschien geen vrouw die aan ze gewaagd is? Het antwoord is: jazeker, mannen willen graag een vrouw die intelligent is. En ik hoef je vast ook niet te vertellen dat mannen een mooi uiterlijk belangrijk vinden! Waar kan het dan wel aan liggen?
   *

   De nadelen van single zijn!

   Wanneer je een relatie hebt, maar ook wanneer je single bent, heeft dat voordelen en nadelen. Laat je echter niet van de wijs brengen door enkele onderzoeksresultaten en kies vooral voor jezelf de juiste weg!
   *

   De voordelen van single zijn!

   Sociaal gezien is single zijn niet beter. Het lokt vragen uit als iemand van een bepaalde leeftijd nog niet getrouwd is of een vaste relatie heeft. Single zijn wordt vaak geassocieerd met eenzaamheid, verdriet en het niet kunnen voldoen aan bepaalde culturele verwachtingen. Gelukkige stelletjes hebben er zo hun twijfels over. Dat single zijn, dat is toch helemaal niet zo leuk? Nou, dat ligt toch net even anders. Kijk je naar het grotere plaatje, dan zie je dat single zijn echt ontzettend leuk kan zijn!
 1. Contactadvertenties

  Cadeaubon

  Cheque to Date!

Welkom bij Relatiebemiddeling Brabant

Relatiebemiddeling Brabant is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaanden die woonachtig zijn in Noord-Brabant.  
 
Wil je op een aangename manier singles in het gemoedelijke Brabant ontmoeten? Bij ons ben je op de juiste plek! Wij doen onze uiterste best om voor jou leuke singles te vinden met wie je een afspraak kunt maken. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag met je mee. Jouw wensen zijn onze richtlijnen.  Wij gaan graag op zoek naar jouw toekomstige partner! 
 
Relatiebemiddeling Brabant staat voor professionele en persoonlijke relatiebemiddeling. Ons streven is om voor al onze singles in de buurt een geschikte partner te vinden. Wij zijn meelevend, discreet en werken doelgericht.